Isidor Raducea candideaza independent la Consiliul Local Craiova

0
442

Isidor Raducea (43 ani), militant indarjit al pastrarii unui oras curat, a anuntat, in aceasta dimineata, ca va candida independent in 2020 pentru functia de consilier local.

“Va anunt oficial ca voi candida ca INDEPENDENT pentru un post de consilier local in cadrul Consiliulului Local al municipiului Craiova.

De ce candidez?
Candidez pentru ca doresc sa ma implic si este mult mai eficient sa o fac dinauntru decat din afara. Sunt mai hotarat ca oricand sa ma lupt cu un sistem de care ne-am saturat si pe care trebuie sa-l atacam frontal daca vrem sa traim demn in acest oras. Craiova este orasul in care m-am nascut, am crescut si am invatat. Craiova este orasul in care vreau sa traiesc. Craiova este casa mea.

Cine sunt?
Sunt Isidor Raducea si am 43 de ani. Sunt tatal lui Darius (8 ani) si sotul Mihaelei. Sunt antreprenor in domeniul panificatiei. In ultimii ani, ca simplu cetatean, m-am implicat in actiuni de ecologizare si de donare de sange. Craiovei ii datorez formarea mea profesionala (licentiat in Stiinte Politice si absolvent de master in Stiinte Administrative la Universitatea din Craiova)”.

Isidor Raducea a demisionat in octombrie 2018 din functia de vicepresedinte al Partidului National Liberal – Filiala Dolj si a renuntat si la calitatea de membru al partidului.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.