ISJ Dolj demareaza campania TITLUL DE EXCELENTA adresata tuturor unitatilor de invatamant profesional si tehnic 1Vă informăm despre demararea etapei 2019 a campaniei TITLUL DE EXCELENȚĂ, adresată tuturor unităților de învățământ profesional și tehnic.

În perioada 14 -22 martie 2019, unitățile de învățământ profesional și tehnic se pot înscrie voluntar pentru acordarea TITLULUI DE EXCELENȚĂ, completând un formular on-line, accesând link-ul  https://goo.gl/forms/B0xwd3zWdn08srUG2.

TITLUL DE EXCELENŢĂ 2018-2019 este un certificat și un proces ca parte a procesului de asigurare a calității formării profesionale.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj este inițiator al etapei a II-a a Campaniei TITLU DE EXCELENȚĂ în cadrul proiectului Learning by doing, în care parteneri naționali sunt Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic (CNDIPT) și Camera de Comerț și Industrie Hunedoara. În această activitate, ISJ Dolj va avea ca partener Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social Pentru Formare Profesională Dolj – CLDPS.

Citeste si :  Simularea Examenului de Evaluare Natională se va desfasura in condiții normale

Acțiunea se înscrie în campania de promovare a învățământului profesional și tehnic la nivel județean, aducând în prim plan acest segment important al învățământului și  contribuind la îmbunătățirea imaginii prin evidențierea activităților desfășurate în aceste școli.

În perioada 1-30 mai 2019,  au loc festivitățile de decernare a premiilor.

Distincţia acordată unităţilor şcolare reprezintă un semn al recunoaşterii de către autorităţile locale/judeţene/regionale şi validării de către mediul economic a bunelor practici în dezvoltarea şi promovarea unor oferte de formare profesională iniţială, corelate cu nevoile angajatorilor, ancorate în aspiraţiile beneficiarilor şi conforme cu priorităţile strategice de dezvoltare socio-economică a regiunii.

Recunoaşterea rezultatelor şcolilor participante este realizată în cadrul reglementat şi legiferat al Metodologiei privind monitorizarea PAS-Plan de Acţiune al Şcolii.

Purtător de cuvânt,

Inspector Școlar,

Prof. Nicoleta LIȚOIU

Tel. 0743564005
 

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.