ISJ Dolj : Elev eliminat de la prima probă a bacului de toamnă

0
265

La prima probă scrisă a examenului național de Bacalaureat în sesiunea august 2023 (Limba și literatura română) au fost prezenți 347 de candidați (80,5% din totalul candidaților înscriși pentru a susține proba E.a)– 432 de candidați înscriși) – 250 de candidați din promoția curentă, respectiv 97 din promoțiile anterioare. Proba s-a desfășurat astăzi, 16 august, în cele patru centre de examen. Nu au participat 84 de candidați. 

Un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar:

  • joi, 17 august – proba obligatorie a profilului
  • vineri, 18 august  – proba la alegere a profilului și specializării 

Primele rezultate vor fi afișate în data de 25 august, până la ora 12:00.

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. 

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 29august 2023.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR), afișarea rezultatelor se efectuează prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.