ISJ Dolj: Instruire pentru Examenul de Evaluare Nationala

0
162

ISJ Dolj: Instruire pentru Examenul de Evaluare Nationala 1Astazi, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Dolj a avut loc sedinta publica de instruire si tragere la sortia cadrelor didactice care vor fi prezente la Examenul de evaluare nationala pentru absolventii clasei a VIII-a.

Incepand cu ora 09:00, a avut loc instruirea presedintilor si a persoanelor de contact din Centrele de Examen. La ora 11:00, a avut loc tragerea la sorti, in vederea constituirii comisiei din Centrul Zonal de Evaluare, de la Colegiul Tehnic de Arte si Meserii “Constantin Brancusi”, presedintele Comisiei Judetene fiind prof. Carmen Alina Veliscu, inspector general adjunct al ISJ Dolj.

La ora 12:00, s-au tras la sortiprofesorii evaluatori la Limba si literatura romana. Miercuri, 19 iunie, tot la sediul ISJ Dolj, va avea loc tragerea la sorti a profesorilor evaluatori la Matematica. La nivel judetean, sunt inscrisi 4.533 de elevi, absolventi de clasa a VIII-a, care vor sustine, in 155 de Centre de Examen, prima proba scrisa, cea de Limba si literatura romana, pe 18 iunie.
Proba la Matematica va avea loc pe 20 iunie.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  ISJ Dolj a validat rezultatele concursului de ocupare a functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant de stat din judetul Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.