ISJ Dolj : Judetul Dolj – locul V la nivel national, la Concursul National de Fizica-Chimie “IMPULS PERPETUUM “

0
442

În perioada 19-23 iulie 2023, județul Maramureș a fost gazda etapei naționale a Concursului național de fizică și chimie pentru elevii din mediul rural „Impuls Perpetuum”, ediția a XXVIII-a.

Competiția s-a adresat elevilor din clasele a VI-a, a VII-a și a VIII-a și a avut ca obiectiv general atragerea elevilor către studiul științelor, identificarea celor capabili de performanță, cu aptitudini și motivați pentru acest domeniu, pregătirea elevilor prin metode didactice diferențiate, prin dezvoltarea gândirii critice și analitice, prin rezolvarea de probleme și efectuarea de experimente.

Elevul Oprescu Andrei George, clasa a VI-a, de la Școala Gimnazială Ostroveni, jud. Dolj, profesor Ghiță Aurora, a obținut MENȚIUNE (acordată de Ministerul Educației) la Concursul Național de Fizică-Chimie pentru elevii din mediul rural ”Impuls –Perpetuum”, desfășurat la Baia – Mare.

Elevul Oprescu Andrei George si doamna profesor Aurora Ghiță
Elevul Oprescu Andrei George si doamna profesor Aurora Ghiță
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.