ISJ DOLJ : Mâine va avea loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

0
212

Mâine, 15 octombrie 2021, începând cu ora 10:00, va avea loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

În judeţul Dolj vor participa la proba scrisă 378 de cadre didactice pentru cele 257 de funcții vancante scoase la concurs (191 funcții vacante de director, 66 funcții vacante de director adjunct). Dintre aceștia, cinci candidați au transmis Comisiei Județene solicitarea de a participa la sesiunea specială din data de 28 octombrie.

Proba scrisă va avea loc la Colegiul Național ”Frații Buzești” din Craiova – Centrul special de concurs, desemnat în vederea desfășurării primei probe din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

Accesul candidaților în săli va fi permis în intervalul orar 900-930. Proba scrisă se desfășoară începând cu ora 10:00 și durează maximum 120 minute.
La această probă a concursului participă, în calitate de observatori, reprezentanți ai organizațiilor sindicale, ai federațiilor/asociațiilor de părinți, ai elevilor și agenților economici parteneri, desemnați de organizațiile reprezentative pe baza solicitării comisiei de organizare a concursului.

Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director/director adjunct se desfășoară cu respectarea prevederilor ordinului comun ME/MS/5338/1082 din 1.10.2021 de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică și a măsurilor care se impun.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.