ISJ Dolj : Rezultatele candidatilor repartizati in clasa a IX-a in invatamantul doljean

0
138

In conformitate cu OMEN nr. 4829/30.08.2019, azi 12 iulie 2019, au fost comunicate rezultatele candidatilor repartizati in clasa a IX-a in invatamantul liceal de stat .
Pentru admiterea computerizata, in judetul Dolj au fost inscrisi un numar de 3501 candidati si au fost repartizati 3462 candidati.
39 candidati nu au fost repartizati intrucat au completat un numar insuficient de optiuni.
Exista un numar de 18 candidati proveniti din judetul Dolj care au obtinut media de admitere 10,00, din care 16 candidati au optat si au fost repartizati computerizat la licee din judetul Dolj.

In clasamentul national al admiterii, Colegiul National ”Fratii Buzesti” Craiova este situat pe LOCUL I, prin media obtinuta la specializarea Stiinte ale naturii, respectiv 9,91.

Citeste si :  Protest spontan al elevilor de la Liceul Stefan Odobleja

Precizam ca aceeasi unitate de invatamant figureaza in primele 20 de specializari din punct de vedere al mediei, la nivel national:

COLEGIUL NATIONAL “FRATII BUZESTI” CRAIOVA, Stiinte ale naturii (126) – media 9,91 – LOCUL 1 LA NIVEL NATIONAL
COLEGIUL NATIONAL “FRATII BUZESTI” CRAIOVA, Matematica-informatica/Bilingv engleza (123) 9,84 – locul 5 la nivel national
COLEGIUL NATIONAL “FRATII BUZESTI” CRAIOVA, Matematica-informatica (122) 9,69 – locul 13 la nivel national
COLEGIUL NATIONAL “FRATII BUZESTI” CRAIOVA, Matematica-informatica/Bilingv germana (125) 9,68 – locul 15 la nivel national

Citeste si :  Fotbal : Rezultate si clasament Liga 3 Seria 3 etapa 16 !

In judetul Dolj, in urma repartizarii computerizate, au ramas 206 locuri libere, locuri care vor fi utilizate fie la rezolvarea situatiilor speciale aparute dupa repartizarea computerizata, fie in a doua etapa de admitere pentru inscrierea absolventilor claselor a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizati in etapa anterioara, care nu s-au inscris in perioada prevazuta de metodologie sau care si-au incheiat situatia scolara ulterior etapei anterioare.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.