ISJ Dolj : Un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă in cadrul examenului național de definitivare

0
262

Proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2023, s-a desfășurat astăzi, 19 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen – Colegiul Național ”Frații Buzești” Craiova.

Dintre cei 192 de candidați validați pentru susținerea probei scrise, 16 candidați au fost absenți.
1 candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.
11 candidați s-au retras din proprie iniţiativă, solicitând anularea lucrării.
În acest caz, lucrarea scrisă nu este evaluată, iar în statistici candidatul respectiv se consideră retras, cu dreptul de a se înscrie în sesiunea imediat următoare, conform prevederilor legale.

Subiectele, precum și baremele de evaluare au fost asigurate de către Centrul National de Politici și Evaluare în Educație și vor fi afișate, după susținerea probei scrise, pe site-ul subiecte.edu.ro și la avizierele centrelor de examen.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 25 iulie, în centrul de examen și pe site-ul definitivat.edu.ro. Contestațiile se depun la centrul de examen, conform calendarului aprobat, în zilele de 25 și 26 iulie. Rezultatele finale se afișează la centrele de examen și pe site-ul anterior menționat, în data de 01 august.
Nota la proba scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale, care, pentru promovarea examenului, trebuie să fie de cel puțin 8 (opt).

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.