ISJ Dolj: Un elev a fost prins cu telefonul mobil la simularea de Bacalaureat și Evaluare Națională

0
181

Astăzi, 16 aprilie 2024, s-a desfășurat proba scrisă la matematică din cadrul simulării județene a Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VIII-a și proba E.c) – matematică sau istorie pentru elevii care au susținut simularea examenului național de Bacalaureat.

În județul Dolj, în urma finalizării probei, procentul de prezență la simularea probei scrise la matematică din cadrul Evaluării Naționale este de aproximativ 85% (84,57%). Un elev a fost eliminat fiins surprins asupra sa cu telefonul mobil.

La simularea probei scrise E.c) – matematică sau istorie din cadrul examenului național de bacalaureat, procentul de prezență este de 71,17%.Un elev a fost eliminat fiins surprins asupra sa cu telefonul mobil.

Mâine, 17.04.2024, elevii din clasele terminale de liceu sunt așteptați să susțină proba E.d) – proba la alegere a profilului și specializării.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.