ISU Dolj : 13 august 2019 – Ziua Informarii Preventive

0
120

Marti, 13 august 2019, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Oltenia” al Judetului Dolj, alaturi de toate celelalte inspectorate pentru situatii de urgenta din tara va desfasura activitati specifice de informare preventiva, parte a unei campanii coordonate la nivel national de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Actiunile vor fi organizate in cadrul evenimentului generic denumit „Ziua Informarii Preventive”, devenit deja o traditie in domeniul informarii populatiei cu privire la riscurile la care este expusa si modul de comportare in cazul producerii unei situatii de urgenta.
La nivelul tuturor subunitatilor de interventie din Judetul Dolj, ziua de 13 august 2019 va fi declarata „Ziua Portilor Deschise”, fiind asteptati sa ne viziteze toti cei care doresc sa se familiarizeze cu specificul profesiei noastre, dar si sa vizualizeze tehnica de interventie pe care o utilizam pentru indeplinirea misiunilor ce revin institutiei noastre.

 


De asemenea, la punctele de informare preventiva organizate in Centrele comerciale ELECTROPUTERE MALL, MERCUR CENTER si HYPERMARKETUL AUCHAN-Craiovita, cadrele inspectoratului vor participat maine, 13 august, la o serie de actiuni menite sa popularizeze in randul cetatenilor masurile specifice de prevenire a situatiilor de urgenta.

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Un barbat a scapat de carantina dupa ce a dat in judecata autoritatile, iar instanta i-a dat castig de cauza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.