ISU Dolj a fost solicitat in 47 de situatii in ultimele 24 de ore

0
197

ISU Dolj a fost solicitat in 47 de situatii in ultimele 24 de ore 1In ultimele 24 de ore, echipajele de interventie din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Oltenia” al Judetului Dolj au fost solicitate la 47 situatii de urgenta dupa cum urmeaza:
►INCENDII -15
13 incendii izbucnite la vegetatie si reziduuri menajere pe raza judetului Dolj in mun. Craiova: in com. Almaj, in com. Catane, in com. Varvoru de Jos, in oras Bechet, in loc. Segarcea, in com.Goiesti, in loc. Balta, in mun. Bailesti, in com.Motatei,in mun.Calafat, unde au ars aprox. 68 ha vegetatie uscata, aprox. 40 m gard din lemn si aprox. 300kg reziduuri menajere. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui foc deschis in spatii deschise.
1 incendiu izbucnit la o societate comerciala unde a intervenit, Sectia Pompieri Craiova cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma, in com. Isalnita, str M. Viteazul. In urma incendiului a ars aprox. 3 blocuri de polistiren si s-au degradat aprox. 6 blocuri de polistiren si 2 lampi de iluminat. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza actionari cu flacara a unor persoane iresponsabile.
1 incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea unei persoane din comuna Maglavit, unde a intervenit Detasamentul de Pompieri Calafat, cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma. In urma incendiului a ars materialele combustibile din compunerea autoturismului in proportie de 85%. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.
►SERVICIUL VOLUNTAR PENTRU SITUATII DE URGENTA – 3
19.09.2018, ora 11.55, S.V.S.U. Argetoaia a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata, in com. Argetoaia, sat Piria.
19.09.2018, ora 14.00, S.V.S.U. Dabuleni a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata, in loc. Dabuleni.
19.09.2018, ora 14.49, S.V.S.U. Calafat a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata, in mun.Calafat, sat Ciupercenii Vechi.
►ALTE SITUATII DE URGENTA – 2
19.09.2018, ora 12.15, Sectia pompieri Segarcea a intervenit pentru salvarea unui animal (caine) cazut intr-un bazin decantor in loc. Segarcea, str. Dealului. In urma interventiei, animalul a fost salvat.
20.09.2018, ora 05.00, Detasamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospeciala pentru degajarea unui cuib de gargauni in localitatea Leamna de Sus, str. Principala. La misiune a fost prezent si un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Dolj, asigurand perimerital zona.
►ALTE MISIUNI SI ACTIUNI OPERATIVE – 6
19.09.2018, I.S.U. Dolj a efectuat 6 recunoasteri si instruiri in domeniul situatiilor de urgenta la obiectivele din zona de competenta cu forte si mijloace in teren.
► 21 INTERVENTII ALE SERVICIUL MOBIL DE URGENTA REANIMARE SI DESCARCERARE astfel:
Asistenta medicala de urgenta aeriana – 2 interventii.
Detasamentul 1 de Pompieri Craiova (T.I.M) – 3 interventii.
Detasamentul Pompieri Calafat (E.P.A) – 2 interventii.
Sectia de Pompieri Craiova (E.P.A.) – 7 interventii.
Sectia de Pompieri Bailesti (E.P.A.) – 6 interventii.
Garda Interventie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 1 interventie.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  VIITORI POMPIERI, IN PRACTICA LA I.S.U. DOLJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.