ISU Dolj : Faza judeteana a concursului serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta din judetul Dolj.

0
319
ISU Dolj : Faza judeteana a concursului serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta din judetul Dolj. 1
ISU Dolj : Faza judeteana a concursului serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta din judetul Dolj.

Marti, 05.06.2018, incepand cu ora 09.00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ”Oltenia” al judetului Dolj, a organizat la Sectia de Pompieri Craiova, faza judeteana a concursului serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta din judetul Dolj.
Concurentii au avut de sustinut 3 probe practice: pista cu obstacole pe 100 m; stafeta 4 X 100 m si dispozitivului de interventie la motopompa .
Acest concurs are ca obiective: dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor specifice necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta, evaluarea nivelului de pregatire a capacitatii de interventie a serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta si popularizarea, in randul cetatenilor, a unor aspecte din activitatile desfasurate de serviciile voluntare pentru situatii de urgenta.
La concurs, au participat cinci echipaje si anume S.V.S.U. Castranova, S.V.S.U. Melinesti, S.V.S.U. Pielesti, S.V.S.U. Sadova si S.V.S.U. Plenita.
In urma desfasurari celor trei probe pista cu obstacole pe 100 metri, stafeta 4 x 100 m si realizarea dispozitivului de interventie la motopompa, clasamentul general a fost urmatorul:
Locul I: SVSU CASTRAVOVA.
Locul II: SVSU MELINESTI.
Locul III: SVSU PIELESTI.
Eforturile depuse de concurenti au fost rasplatite cu diplome. Echipa clasata pe locul I participa in iulie la faza interjudeteana.

Citeste si :  Un medic il ataca pe Raed Arafat: ”Isi gaseste de lucru pe subiecte care nu au nicio legatura cu fisa postului”

Compartimentul Informare si Relatii Publice

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.