ISU Dolj : In ultimele 24 de ore, echipajele de interventie au fost solicitate la 19 situatii de urgenta

0
539

ISU Dolj : In ultimele 24 de ore, echipajele de interventie au fost solicitate la 19 situatii de urgenta 1In ultimele 24 de ore, echipajele de interventie din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Oltenia” al Judetului Dolj (ISU Dolj) au fost solicitate la 19 situatii de urgenta dupa cum urmeaza:
► INCENDIU – 3
♦ 17.12.2018, ora 12.02, Garda Interventie Pompieri Bechet a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui S.C., in com. Sadova. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperisul casei de locuit. In urma acestuia a ars acoperisul casei de locuit pe o suprafata de aprox. 100 mp si planseul unei camere de pe cca. 20 mp. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza efectului termic (cos de fum neprotejat termic fata de materiale combustibile).

♦17.12.2018, ora 19.31, Detasamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui posibil incendiu izbucnit la o hota a unui cuptor ce deservea la prepararea mancarurilor, in municipiul Craiova, str. Lipscani. La sosirea echipajului de pompieri, la locul unde se preconiza a fi un posibil incendiu, s-a constata dupa verificarea locatiei ca nu este vorba de nici o situatie de urgenta si s-a actionat pentru racirea cosului de evacuare a fumului.

♦18.12.2018, ora 03.50, Detasamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui M.N., in mun. Craiova. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se la contorul electric si izolatia de langa acesta. In urma acestuia a ars contorul electric si polistirenul izolator pe aprox 1 mp. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric (cablu electric defect).

► 16 INTERVENTII ALE SERVICIUL MOBIL DE URGENTA REANIMARE SI DESCARCERARE astfel:
Detasamentul 1 de Pompieri Craiova (T.I.M) – 3 interventii.
Detasamentul 2 de Pompieri Craiova (E.P.A) – 4 interventii.
Sectia de Pompieri Bailesti (E.P.A.) – 2 interventii.
Sectia de Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 3 interventii.
Garda Interventie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 4 interventii.
Compartimentul Informare si Relatii Publice

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.