ISU Dolj : In ultimele 48 de ore au fost solicitate la 44 situatii de urgenta

0
84

In ultimele 48 de ore, echipajele de interventie din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Oltenia” al Judetului Dolj au fost solicitate la 44 situatii de urgenta dupa cum urmeaza:
► INCENDII – 3
∙ 06.08.2019, ora 08.44, Detasamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca, proprietatea domnului S.C. in comuna Robanesti, sat Lacrita Mare. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperisul anexei si la plantele furajere depozitate in gospodarie. In urma acestuia a ars acoperisul pe o suprafata de aprox. 60 m.p., confectionat din scandura cu invelitoare din tigla si cca. 3 tone plante furajere. Cauza de incendiu: flacara (foc deschis in spatii deschise).

Citeste si :  Caravana Smart City, Craiova – Primarul Mihail Genoiu despre importanta Strategiei Smart City a Romaniei si nevoia de standardizare a aplicatiilor la nivel national

∙ 06.08.2019, ora 14.24, Sectia Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetatie uscata in comuna Cerat. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la resturi menajere si vegetatie uscata. In urma acestuia au ars resturi menajere si vegetatie uscata pe o suprafata de cca. 1,5 ha. Cauza de incendiu: flacara (foc deschis in spatii deschise).

∙ de asemenea, in aceeasi zi si Detasamentul 2 Pompieri Craiova a fost solicitat sa intervina cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetatie uscata in comuna Malu Mare, sat Preajba. In urma acestuia a ars aprox. 0,3 ha vegetatie uscata si cca. 700 kg. gunoi menajer. Cauza de incendiu: flacara (foc deschis in spatii deschise).

►ALTE SITUATII DE URGENTA – 2
∙ in data de 06.08.2019, ora 18.18, Detasamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu un echipaj de cautare salvare pentru degajarea unei feline (pisica) prinsa intre ramurile unui copac in mun. Craiova, str. Revolutiei. Echipajul de pompieri, a urcat cu scara culisabila in copacul unde era captiva pisica, reusind sa o prinda si sa o inapoieze proprietarului.

∙ 07.08.2019, ora 06.55, Sectia Pompieri Segarcea a intervenit in mun. Segarcea , str. Viilor, in sprijinul ambulantei SAJ Dolj, cu un echipaj de salvatori pentru coborarea unei persoane supraponderale din locuinta si urcarea acestuia in ambulanta. Tot pompierii, deplasandu-se si la Spitalul Orasenesc Segarcea pentru a-i sprijini in preluarea pacientul din ambulanta si deplasarea acestuia in urgenta.

Citeste si :  Copil lovit de autobuz,aseara in Craiovita

► INTERVENTII ALE SERVICIUL MOBIL DE URGENTA REANIMARE SI DESCARCERARE 39 astfel:
Detasamentul 1 de Pompieri Craiova (T.I.M) – 9 interventii.
Detasamentul 2 de Pompieri Craiova (E.P.A) – 11 interventii.
Sectia de Pompieri Craiova (E.P.A.) – 6 interventii.
Sectia de Pompieri Bailesti (E.P.A.) – 6 interventii.
Sectia de Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 4 interventii.
Garda Interventie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 3 interventii.

Compartimentul Informare si Relatii Publice

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.