Iulian Constantin Bogdan : Vreme de un an și jumătate am avut un Guvern cu o activitate complet nesatisfăcătoare în opinia noastră.

0
829

Astăzi, la Biroul Parlamentar al deputatului Ringo Dămureanu, a avut loc conferința de presă săptămânală AUR Dolj. Conferința a fost susținută de deputatul Ringo Dămureanu, vicepreședinte Alexandra Elisa Stanciu și Iulian Constantin Bogdan, membru în biroul de conducere al organizației.

Cu privire la rotativa guvernamentala, Iulian Constantin Bogdan, membru in Biroul de conducere AUR Dolj, a declarat:
“Vreme de un an și jumătate am avut un Guvern cu o activitate complet nesatisfăcătoare în opinia noastră. Un an și jumătate de acum înainte vom avea un Guvern condus de Marcel Ciolacu.
Ne interesează foarte mult ce se întâmplă în următoarele 18 luni, pentru că următorul an și jumătate este foarte foarte important pentru soarta țării de acum înainte.
Ne interesează foarte mult pentru că AUR în 2024 va veni la guvernare.
Nu avem mari așteptări nici legate de programul de guvernare, nici de componența Guvernului Ciolacu, nici surprize, pentru că se schimbă aceeași Mărie, dar cu o altă pălărie.
În primul rând, referitor la componența Guvernului, te-ai fi așteptat ca într-un context extrem de dificil, din punct de vedere economic și social, partidele de la guvernare să arunce în luptă un Cabinet solid, cu cei mai experimentați membri ai lor, cu numele grele din partide.
Ciolacu și Ciucă ne-au prezentat o caricatură de cabinet, cu mulți anonimi, care nu au avut până acum niciun fel de experiență guvernamentală. Mai mult, avem beizadele, copii politici ai unor lideri județeni de la cele două partide și Raluca Turcan.
La interne avem de a face cu un ministru care ar fi trebuit să fie înlăturat și să nu mai fie pus în nicio funcție de conducere în statul român. Însă, pentru reforma dezastruoasă pe care Cătălin Predoiu a făcut-o în justiție, acesta a fost premiat cu postul de ministru de interne și de viceprim-ministru. Se pare ca e bun la toate.
Doamna care nu are nicio legatura cu cultura, nici cu stapanirea la nivel de baza a limbii romane, ca doamna Raluca Turcan, se va ocupa de acest domeniu extraordinar de important pentru orice stat si cu atat mai mult pentru Romania.
Doamna Ligia Deca – si ea si-a legat numele de legile educatiei care sunt o catastrofa, este mentinuta pe pozitie pentru ca este favorita, sau una dintre favoritele, domnului presedinte Klaus Iohannis.”, a declarat Iulian Constantin Bogdan, membru in Biroul de conducere AUR Dolj, despre rotativa guvernamentala.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.