Iulie 2023 – cea mai bună lună din istoria Aeroportul International Craiova

0
268

Aeroportul International Craiova continua sa doboare record dupa record .
Se lucrează în paralel, atât la cele trei corpuri de clădire cât și la infrastructura de mișcare.
Pentru cele trei corpuri se execută în paralel lucrări de armare și cofrare a grinzilor soclu, lucrări de turnare a betonului atât pentru grinzile soclu, lucrări de turnare a plăcii de peste parter, evoluția lucrărilor fiind vizibilă de la o zi la alta.
Vremea nu este o problema pentru muncitori. Acestia au apelat la turnare pe timp de noapte. Când vremea de pe timpul zilei nu este prielnică, lucrările se desfășoară până târziu, în noapte.

“65.284 de pasageri au ales Aeroportul Internațional “George Constantinescu” din Craiova pentru a călători în acest interval, luna iulie devenind cea mai aglomerată lună de vară înregistrată vreodată pe aeroportul nostru.
În acest an, creșterea s-a înregistrat de la o lună la alta atât pentru zborurile de linie, regulate, cât și zborurile de tip charter către destinații de vacanță.
Depășim astfel cu peste 10.000 de pasageri luna iulie a anului trecut, înregistrată la acel moment drept cea mai bună lună iulie din ultimii patru ani.”, a scris Sorin Manda pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.