Iustin Dumitrescu : Am avansat mult într-un an în lupta anti-covid!

0
271

“La începutul pandemiei nu exista nicio soluție concretă și sigură de a învinge virusul, iar noi nu știam nici măcar când și dacă o să fie descoperită vreuna. Acum avem vaccinul.
Acum câteva luni nu erau suficiente doze de vaccin și foarte mulți oameni nu știau cum să procedeze ca să se vaccineze mai repede. Acum sunt doze pentru toți.

Suntem în cel mai avansat punct de până acum în lupta anti-covid, iar singura șansă la victorie este să ne vaccinăm cât mai mulți astfel încât să atingem imunitatea colectivă. Cea mai bună revanșă față de acest virus care ne-a răpit multe clipe prețioase alături de cei dragi este să reușim, în sfârșit, să revenim la normalitate, iar vaccinul este singura șansă!
Ieri am participat alături de colegii de la Instituția Prefectului Județului Dolj la lansarea Maratonului de Vaccinare de la Stadionul Ion Oblemenco unde a fost prezent și domnul Colonel Valeriu Gheorghiță.

Cred că trebuie profitat de faptul că până în data de 17 va fi deschis non-stop și nu este nevoie de programare în platformă.
Împrejurarea conform căreia acum putem să ne vaccinăm la liber fără programare și sunt doze suficiente pentru toată lumea dovedește cât de mult am avansat în lupta împotriva acestui virus și ne indică în mod cert care este soluția de a reveni la normalitate!” a scris Subprefectul judetului Dolj, Iustin Dumitrescu .

 

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.