Home » Actualitate » Eveniment » JCI Cycling Day se intoarce pe 6 mai !

JCI Cycling Day se intoarce pe 6 mai !

Share ..

JCI Cycling Day se intoarce pe 6 mai !

JCI Cycling Day se intoarce! Va asteptam cu mic, cu mare pe data de 06.05.2017, de la ora 10:00, in Parcul Tineretului, la intrarea principala, pentru a pedala impreuna pe traseul urmator: Parcul Tineretului – Bulevardul Stirbei Voda – Bulevardul 1 Mai – Str. Corneliu Coposu – Str. Caracal – Bulevardul Decebal – Calea Bucuresti – Decathlon – Calea Bucuresti – Str. Alexandru Ioan Cuza – Str. Popa Sapca – Str. Ion Maiorescu – Str. Madona Dudu – Str. Bibescu – Bulevardul Stirbei Voda – Parcul Tineretului.

JCI Craiova a demarat acest proiect, inca din 2014, promovand sportul si miscarea in aer liber. Ne propunem sa atragem atentia atat tinerilor, cat si celorlalti craioveni, asupra importantei sportului si a stilului de viata sanatos, pentru o dezvoltare armonioasa.
Bicicletele pot fi atat achizitie proprie, cat si inchiriate de la punctul de pornire.

Proiectul este o acțiune dedicată cetățenilor din Craiova și are ca scop conștientizarea publicului larg și a presei de nevoia promovării utilizării bicicletei ca o componentă esentială a mobilității urbane durabile și alternativă viabilă la transportul automobilistic, alături de transportul în comun și deplasarea pietonală.

Prin acest proiect ne dorim sa atragem si atenţia participanţilor din trafic cu privire la siguranţa bicicliştilor şi totodata ne dorim să promovam mersul pe bicicletă, reducând gradul de poluare citadină“, spune Iulian Tănase, din cadrul JCI Craiova.

Va reamintim ca, din pacate, persoanele sub 14 ani nu pot participa!
JCI Cycling Day se intoarce pe 6 mai !

JCI Cycling Day se intoarce pe 6 mai !


Formular inscrieri: aici

Persoane de contact:

Vicepresedinte Proiecte JCI Craiova: Octavian Gio -0760618522
Coordonator eveniment: Alexandru Popescu

Pagina evenimentului pe facebook !

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Craiova a iesit aseara in strada ! Si in aceasta seara sunt asteptati !

Peste 50 de craioveni au insistat sa reziste după ce  ieri Comisia juridică din Senat a votat un amendament la...

Închide