Johnny Depp, găsit inconștient în camera de hotel din Budapesta

0
358

Actorul Johhny Depp a fost găsit inconștient în camera de hotel din Budapesta, unde se afla pentru susținerea unui concert alături de trupa sa The Hollywood Vampires.

Johhny Depp a trecut prin momente critice, medicii chemați de urgență în camera sa de hotel constatând că a leșinat și și-a pierdut cunoștința.

Pe data de 18 iulie, The Hollywood Vampires, o trupă formată din Johnny Depp și Alice Cooper, și-au anulat apariția în ultimul moment la Sport Arena din Budapesta.

Concertul a fost anulat deoarece Johnny Depp a leșinat atât de rău încât a trebuit chemat un medic în camera lui de hotel din Budapesta, informează presa maghiară.

După cum a transmis presa la momentul respectiv, concertul Hollywood Vampires de la Budapesta din 18 iulie a fost anulat în ultimul moment.

Arena era deja plină de spectatori, dintre care unii călătoriseră sute de kilometri până în capitala Ungariei.
Se știa că Johnny Depp a fost probabil motivul anulării, dar abia acum au apărut noi informații cu privire la cauza medicală a anulării spectacolului muzical.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.