Judetul Dolj este pe podiumul international! Elevii au fost premiați pentru rezultatele obtinute..

0
383

Marți, 12 decembrie, la Teatrul Național ”I.L. Caragiale” din București, inspectorul școlar general, prof. dr. Daniel Alexandru Ion, alături de directorul Colegiului Național ”Frații Buzești”, prof. Ileana Didu, prof. Maria Ciobanu și Teodora Liliana Rădulescu, au participat la Gala de premiere a elevilor care au obținut distincții la olimpiadele și concursurile internaționale, a profesorilor care i-au pregătit și a unităților școlare de proveniență ale acestora.

„A fost un moment de mândrie pentru județul Dolj când elevii Dumitrescu David Mihai și Pîrvulescu Mădălina de la Colegiul Național ”Carol I”, respectiv Colegiul Național ,,Frații Buzești” din Craiova, au urcat pe scenă alături de doamnele profesoare, Maria Ciobanu și Teodora Liliana Rădulescu, în aplauzele reprezentanților Guvernului României, ale reprezentanților Ministerului Educației, ale inspectorilor școlari generali, ale profesorilor, elevilor și părinților prezenți.

Felicitări, David Mihai Dumitrescu și Mădălina Pîrvulescu! Pentru a atinge această performanță a fost nevoie de multă muncă și de sacrificiu. Nobila misiune de a sădi în sufletul vostru dragostea pentru disciplinele la care ați fost cei mai buni, responsabilitatea și profesionalismul revin cadrelor didactice care v-au pregătit. Felicitări doamnelor profesoare, Maria Ciobanu și Teodora Liliana Rădulescu!

Felicitări unităților școlare, Colegiul Național ”Carol I” și Colegiul Național ”Frații Buzești” din Craiova! Ați strălucit și de data aceasta, ca de fiecare dată! Mulțumim și Felicitări Ministerului Educației pentru această inițiativă!”, a scris Inspectoratul Școlar Județean DOLJ, pe Facebook.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.