Jumatate din voucherele pentru “Rabla”, epuizate in nici o saptamana

0
64

Jumatate din voucherele pentru "Rabla", epuizate in nici o saptamana 1In data de 17 septembrie 2018, s-a reusit suplimentarea bugetului alocat pentru Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national – Programul Rabla Clasic, in sistemul informatic al Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM) fiind inregistrate aproximativ 11.000 de rezervari, din partea persoanelor fizice. Potrivit surselor, mai sunt disponibile mai putin de 15.000 prime de casarepentru persoanele fizice.

In sedinta din 13 septembrie, Guvernul a recurs la suplimentarea bugetului pentru programul Rabla Clasic, buget care a fost majorat cu 198 milioane lei. Programul Rabla Plus s-a reluat la inceputul acestei saptamani, iar bugetul alocat acestuia este de 198 de milioane de lei, reprezentand 30.000 de prime de casare, conform dezvaluirilor ministrului Gratiela Gavrilescu. Se asteapta ca proiectul sa aduca in parcul national 50.000 de masini noi introduse pe piata, telul proiectului, fiind de a reduce poluarea.

Citeste si :  CFR Marfa estimeaza pierderi uriase in acest an!

Cei interesati trebuie sa aiba in vedere depunerea urmatoarelor acte necesare programul Rabla Clasic 2018:

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

-actul de identitate al solicitantului si dupa caz, al proprietarului rablei care a cedat prima de casare;
-certificatul de inmatriculare al autoturismului uzat, in original si copie legalizata;
-cartea de identitate a autovehiculului uzat, in original si copie legalizata;
-certificatul de atestare fiscala (in original), din care rezulta ca nu exista restante catre bugetul local, emis de catre autoritatea publica locala (primarie); in cazul cesiunii primei de casare, este necesar si un certificat de atestare fiscala emis pentru proprietar;
-declaratie pe proprie raspundere, prin care solicitantul se angajeaza sa cumpere o masina noua de la dealer.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.