Jurnalist radio, în premieră cu o poveste în culori la Galeriile „Cromatic“

0
262

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vernisează marți, 18 mai 2021, ora 13:00, la Galeriile „Cromatic“, expoziția de pictură „Îndrăznește!“, realizată de Andrada Cojocaru, jurnalist  la Studioul Teritorial de Radio Oltenia Craiova.

 

Născută pe 25 aprilie, în Timișoara, Andrada Cojocaru este absolventă a Colegiului Național „Frații Buzești“ și a Facultății de Drept „Nicolae Titulescu“ din cadrul Universității din Craiova. Din anul 1990 este jurnalist  la Studioul Teritorial de Radio Oltenia Craiova, în prezent luând „Pulsul zilei“ împreună cu ascultătorii între orele 11.00 – 14.00. Este autoarea a două volume de poezie, „Jefuitorii de vise“ și „Radiografia unei iubiri“ și, după 30 de ani de „vorbe“, a trecut la culori.

 

A început să picteze în urma unui „accident casnic“ în 2020 când, având piciorul în ghips timp de cinci săptămâni, a redescoperit plăcerea și fericirea pe care ți le aduce în viață jocul cu culorile. „Nu sunt pictor, sunt doar un copil mare care se joacă într-un univers de culori! Fiecare culoare din viața mea are o poveste și fiecare poveste a vieții mele are o culoare cu o infinitate de nuanțe! Te invit în lumea mea! Cu povești și culori, cu vise….îndrăznește să fii tu!“ Andrada Cojocaru, jurnalist

 

Participă la vernisaj maestrul Dan Bozgan, preotul Daniel Petrescu și Atelierul de Arte Cârcea, prof. Nicolae Marinescu, artiștii plastici Ovidiu Bărbulescu, Mariana Montegaza și Daniel Guță. 

 

Expoziţia „Îndrăznește!“ va rămâne deschisă la Galeriile „Cromatic“ până miercuri, 2 iunie 2021. Intrarea este liberă, iar accesul este permis în grupuri de maximum 4 persoane, cu obligativitatea purtării măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata vizitei, în intervalul orar 09:00 – 16:00, de luni până vineri.

De asemenea, lucrările vor mai putea fi admirate și pe paginile facebook ale instituției: Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/ccp.dolj) și Galeriile Cromatic, Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/CJCPCTDj).

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.