Justitia din Craiova are doua corigente in acest an ..

0
194
Justitia din Craiova are doua corigente in acest an .. 1
Justitia din Craiova are doua corigente in acest an ..

Justitia din Craiova nu este dispusa sa ia hotarari mari si grele iar Jurnal de Craiova a fost alaturi de cei care in acest an au avut de suferit din aceasta cauza .

Hai sa spunem care sunt acele doua corigente care atarna greu pe Justitia din Craiova si fara a spune lucruri mari incercam sa fim obiectivi cu cei care ne citesc pentru ca adevarul trebuie spus . Chiar daca suntem la inceput de drum , chiar daca nu avem puterea financiara cum altii o au , Jurnal de Craiova mereu va incerca sa spuna adevarul.

Prima corigenta este dosarul lui Emil Iulian Mladin !

Acest dosar a fost o piatra grea de incercare pentru ca avea doua solutii , una sa dizolve Consiliul Local Craiova care din punctul nostru si al altora trebuia dizolvat, avand in vedere ca nu sa constituit in mod corect , iar a doua solutie sa caute o cale prin care acest proces sa mearga cu consilierul care a fost pus in locul lui Emil Iulian Mladin .

Citeste si :  Se inchid scolile in Craiova si in tot Judetul Dolj din cauza frigului si a ninsorii!

Pana sa gaseasca a doua solutie , Justitia a stat .. parca prea mult , termene foarte mari pentru un dosar pe contencios – administrativ sa fie termene chiar de o luna si jumatate este absurd zic eu . Au cautat foarte mult aceasta cauza si cu aportul celeilalte parti si anume Consiliul Local Craiova , care la un moment au adus peste 500 de pagini cu declaratii de avere, procese verbale ale sectiilor de votare si multe altele care nu-si aveau rostul in asemenea proces dar pentru a obtine peste o luna alt termen ca sa gaseasca solutia .. a fost benefica aceasta aberatie (sa o numim frumos).

A doua corigenta este dosarul PNR Craiova cu privire la Alegerile Partiale din 11 iunie !

Aici lucrurile stau altfel si legea pare sa nu fie chiar lege pentru toti . Daca nu esti partid cu influenta si cu o mare structura atunci ai de suferit din foarte multe puncte de vedere . Unul din aceste puncte este chiar Alegerile Locale Partiale .

Citeste si :  Preda Nica Sorin , candidatul PNR la functia de primar al Craiovei : "Din pacate spiritul civic se dezvolta dupa 30 de ani la tineri din ziua de azi."

Ce sa intamplat aici este simplu pentru noi , greu de inteles pentru autoritati !

PNR Craiova a contestat rezultatul avand dovezi ca intr-o sectie de votare in loc de 22 de voturi au fost trecute pe procesul verbal doar … 2 !

Ghinionul autoritatilor a fost ca acolo oamenii au venit si au spus ca votul lor a fost pentru Preda Nica Sorin iar in proces nu exista doar 2 voturi , ceea ce contrazicea cele spuse de cei care au mers la vot .

PNR Craiova a solicitat proba video (care este normal sa fie data) iar acest lucru nu a fost posibil .

A urmat un proces care la final .. avem si o sentinta ciudata din punctul nostru de vedere :

Citeste si :  Claudiu Manda , ai tupeu nu gluma ! Noi nu uitam ... ce a facut PSD in campanie!

Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei materiale a Judecătoriei Craiova. Declină competenţa de soluţionare a acţiunii formulate de Partidul Noua Românie în favoarea Biroului Electoral Central. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică, astăzi 15.06.2017.

Si o alta sentinta tot despre aceasta cauza :

Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge contestaţia formulată de către petentul PARTIDUL NOUA ROMÂNIE împotriva Hotărârii nr. 6/15.06.2017, emisă de către Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 17 Dolj, ca neîntemeiată. Cu apel, în termen de 24 de ore de la pronunţare. Pronunţată, în şedinţă publică, azi 21.06.2017.
Document: Hotarâre  7780/2017  21.06.2017

Concluzia ramane la dumneavoastra noi continuam sa aducem aici si lucrurile “neimportante” pentru unii dar adevarate !

Oricum pentru noi Justitia din Craiova are doua corigente in acest an ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.