Kaufland mareste salariile

0
384

Kaufland mareste salariile 1Kaufland Romania, unul dintre cei mai mari angajatori privati de pe piata romaneasca, anunta majorarea venitului minim pentru lucratorii comerciali din magazine la 3.300 lei brut si actualizeaza pachetul de beneficii pentru angajati.

Kaufland spune ca venitul minim porneste de la suma de 3.300 lei brut, incluzand tichetele de masa si sporurile salariale, si va intra in vigoare incepand cu luna martie a acestui an.

Tot la 1 martie 2019 va intra in vigoare si noul contract colectiv de munca din Kaufland, cu o crestere de pana la 20% pentru ajutoarele in bani prin care compania le este alaturi angajatilor sai in diverse evenimente din vietile personale.

Citeste si :  Școlile, liceele și grădinițele pot obține calculatoare accesând programul Dăm Click pe România 2020

Complementar sprijinului financiar, pentru copiii nou-nascuti ai angajatilor Kaufland, compania va oferi pachete cu produse de igiena necesare unui bebelus, din gama Bevola, marca proprie Kaufland.Incepand din primavara, printre politicile Kaufland, va fi adoptat si programul de recomandari, care ii recompenseaza cu suma de 1.000 lei brut, in anumite conditii, pe angajatii care recomanda in companie candidati potriviti pentru posturile disponibile.

„Decizia Kaufland Romania de a mari pachetul salarial si de beneficii de care se bucura angajatii nostri consolideaza angajamentul de a crea un mediu de lucru corect, orientat catre dezvoltare profesionala si individuala. Vrem sa le oferim angajatilor nostri pachete salariale si beneficii competitive, de aceea urmarim permanent sa le adaptam in functie de nevoile reale ale celor din echipa”, a declarat Marco Hößl, Director General Kaufland Romania.

Citeste si :  O mare lovitura petru Kaufland!Ce a lansat rivalul Carrefour- Este o premieră în România

Printre beneficiile suplimentare pe care le au angajatii Kaufland de anul trecut se numara o suita de programe si avantaje care intretin o buna sanatate fizica si emotionala, precum asigurarea voluntara de sanatate, cursurile de meditatie si yoga sau concediul sabatic. Fiecare angajat Kaufland are dreptul la 2 zile libere platite pe an in care se poate dedica voluntariatului – precum actiuni de ecologizare in parteneriat cu Let’s Do It, Romania!, construirea de case pentru familii cu venituri reduse prin proiectul Big Build sau actiuni de impadurire.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.