Kempo : Antrenorii Ionuț Pucă și Florin Toncea au vorbit după prima ședință de pregătire din 2024.

0
236

Sportivii sectiei de kempo din cadrul clubului SCM Craiova au avut azi primul antrenament din 2024.
Sectia de Kempo a avut anul trecut rezultate notabile. Doar in competitiile internationale au adus un titlu mondial si 4 titluri europene.
Antrenorii Ionuț Pucă și Florin Toncea au condus primul antrenament si au tras primele concluzii.

“Eu sunt multumit de prestatia lor. Au fost sarbatorile de iarna. Incepem sa ne revenim. Avem un an destul de greu. Speram sa avem rezultate foarte bune si excelente”, a declarat antrenorul Florin Toncea.

“Sportivii cresc. Juniorii devin seniori. Seniorii devin campioni si in felul asta ne reformulam programele pentru fiecare nivel de competitie, atat pentru competitiile de amatori cat si cele de profesionisti.”, a declarat antrenorul Ionuț Pucă.

“Din punct de vedere al antrenamentelor 2023 a fost un an extrem de greu. In primul rand trebuie sa efectuezi 2-3 antrenamente pe zi la nivel de profesionisti, cu toate problemele care se ivesc pe parcurs. Antrenamentele din spate sunt destul de complexe si eu zic ca s-a meritat.”, a declarat antrenorul Florin Toncea despre anul 2023.

“Aceste rezultate inseamna maturizarea echipei. Aceste rezultate arata ca lucrand impreuna asa cum am stabilit de la inceput. Am pus la punct un plan care sa functioneze eficient. Echipa se bucura de o stare de confort psihic si placut iar ceilalti sportivi care vin din urma nu au decat dorinta de a performa la acelasi nivel intr-o societate in care sacrificiile trebuie sa existe pentru ca modernismul, viata si confortul ne fura cam tot ceea ce ne-am dori noi ca performanta.”, a declarat antrenorul Ionut Puca despre anul 2023.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.