Kickbox : Campionul Ionut Iancu Tancu revine in ring ! DYNAMITE FIGHTING SHOW 19 – COD ROȘU ÎN BUZĂU ..

0
194

Cel mai puternic circuit de kickboxing din România, Dynamite Fighting Show, revine pe 13 mai la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău cu o ediție spectaculoasă, Cod Roșu în Buzău, eveniment care va decide ultimii semifinaliști ai turneelor pentru centurile de campion.

Data de 13 aprilie este una destinată revenirii campionului Dynamite Fighting Show , Ionut Iancu Tancul, în confruntarea de la categoria grea din sferturile de finala,î mpotriva lui Sebastian Liutaniuc, cel care în anul 2021 a pierdut meciul pentru titlul Dynamite Fighting Show împotriva lui Iancu.

Ionut Iancu Tancul este detinatorul centurii la categoria grea a promotiei Dynamite Fighting Show ..

După ce anul trecut a fost un succes incontestabil, Dynamite Fighting Show în Buzău a devenit deja un eveniment de tradiție. De această dată, pe 13 mai, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, se vor desfășura ultimele două sferturi de finală la categoriile super mijlocie și grea, care vor stabili anul acesta cei mai buni luptători din România.

Astfel, Florin Rambo Lambagiu vs Costin Dinu și Ștefan Orza vs Cezar Buzdugan sunt parte din turneul Super8, în timp ce duelurile Cristian Ristea vs Marius Munteanu și Ionuț Tancul Iancul vs Sebastian Lutaniuc sunt parte din turneul Heavy8. Florin Ivănoaie, Sebastian Cozmâncă, Andrei Ostrovanu și Eduard Gafencu sunt deja în semifinale.

De asemenea, Dynamite Fighting Show 19 Cod Roșu în Buzău va fi completată de super fight-uri internaționale unde România va fi reprezentată de Sebastian Cozmâncă, Bogdan Năstase, Ștefan Lătescu, Claudiu Bădoi și Călin Petrișor.
Biletele sunt disponibile printr-un simplu click aici.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.