KickBox : Catalin Morosanu a anuntat urmatorul eveniment in cadrul promotiei Dynamite Fighting Show

0
346

Catalin Morosanu si Alin Huiu , cei doi manageri si promotori ai promotiei Dynamite Fighting Show  au facut anuntul asteptat de toti iubitorii sportului de contact.

Dynamite Fighting Show revine chiar daca in conditii de pandemie iar Catalin Morosanu a dat toate datele necesare . De aceasta data , in cadrul promotiei vor lupta doar sportivi romani . Se va face o piramida iar premiul este unul destul mare .. 

 

“O lipsa de aproape trei luni de zile din pentru industria sportului de contact,traim niste vremuri destul de dificile pentru ca aceasta pandemie a afectat foarte mult sportul in general nu neaparat sportul de contact si ne dorim foarte mult sa revenim pe aceasta piata si e clar ca promotia Dynamite Fighting Show incearca sa se mentina in acest trend. Avem deja este cea care organizeaza evenimente in aer liber cu anumite restrictii fara spectatori si tot toti sportivii trebuie testati indiferent de situatie. Aceasta pandemie ne-a afectat pe toti .Ne dorim foarte mult sa incercam sa revenim cu forte proaspete.

E un beneficiu si pentru sportivii din Romania pentru ca vom pune accent pe sportivii din Romania. Vom pune accent pe valoarea lor ,iar banii care vor fi primiti in aceasta promotie si in acest eveniment vor fi in economia romaneasca. Este un lucru foarte bun si speram sa ne ridicam la nivelul asteptarilor voastre. Sa stiti ca foarte multe promotii au fost afectate de aceasta pandemie.,avem promotia Glory care are destul de multe dificultati financiare.

Ne dorim noi ,Dynamite Fighting Show sa ne mentinem pe piata. Este foarte dificil sa organizezi un eveniment in conditiile in care nu ai spectatori ,in conditiile in care nu ai un partener viabil , ma refer la autoritatile publice si incercam sa ne mentinem si sa promovam noi eroi nationali ..

De asta vor veni cu un nou concept Dynamite Fighting Show Restart  . Vom face piramide de opt sportivi .Categoriile care vor fi la aceste piramide vor fi de categoria a treia categoria 85 categoria 70 aceste piramide se vor desfasura in Romania si numai de sportivi romani.

VVom incerca sa gasim un nou campion, incercam sa promovam acest nou campionat. Marele premiu la fiecare piramida va fi de 10.000 de euro cum a spus la inceputul discutiei noastre. Vom investi in sportivul roman mare vor fi 10.000 de euro. Va fi o piramida de 8 jucatori.

Evenimentul va avea loc pe 20 august in Bucuresti la Arenele Romane vom avea o piramida la categoria grea.”a declarat Catalin Morosanu..

Aveti aici intreaga conferinta la care a participat Catalin Morosanu si Alin Huiu , cei doi manageri si promotori ai promotiei Dynamite Fighting Show :

https://www.facebook.com/CatalinMorosanuOficial/videos/1589542141200860/

Craiova a avut la ultimul show de la Arad doi sportivi in ring . Este vorba despre Iancu Alin Ionut care se pregateste la Scorpions Power Gym Craiova alaturi de Ionut Puca si Eduard Gafencu care se pregateste la Pantera Boxing Academy Craiova alaturi de Sorin Pantera Tanasie ..

Cu siguranta cei doi se vor regasi si in acest evenimet care are loc la Arenele Romane pe 20 august .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.