KickBox : Catalin Morosanu despre One Sport Project : “Sper ca acest proiect sa aiba succes! “

0
419

Catalin Morosanu a fost timp de o ora la Scorpions Power GYM Craiova , dupa ce a discutat cu cei prezenti in sala si la finalul unei sesiuni foto , Catalin Morosanu si Ionut Puca ne-au raspuns la cateva intrebari .

“Am fost primit intotdeauna in Craiova cu bratele deschise , avem o colaborare foarte buna cu Ionut Puca si ma bucur foarte mult ca vad o sala asa de frumoasa , una din cele mai frumoase sali pe care le-am vazut pana acum . Ma bucur din suflet pentru ceea ce faci tu Ionut , creezi caractere , cresti viitori campioni ai Romaniei si asta este foarte important . Investesti in sport , ii educi pe copii , este un lucru foarte bun .” a spus Catalin Morosanu.

Citeste si :  KickBox : Dynamite Fighting Show ajunge la Iasi , orasul lui Catalin Morosanu . Oltenia este reprezentata de Ionut Iancu !

“Pe langa relatia pe care o avem si faptul ca muncesc impreuna in DFS , intentia mea a fost ca , Catalin sa fie prezent pentru ca este un simbol de umanitate in Romania si de educatie pentru acesti copii minunati . Scopul nostru este cat mai sus , nu neaparat catre sport , catre realizari in viata si atunci din punctul meu de vedere Catalin poate sa fie un model. Pentru noi modele erau Balaci , Ticleanu , pe vremuri asa cum este Catalin astazi pentru acesti copii.” a spus Ionut Puca .

Citeste si :  KickBox : Catalin Morosanu a anuntat urmatorul eveniment in cadrul promotiei Dynamite Fighting Show

Intrebat de proiectul initiat de Ionut Puca , One Sport Project , Catalin Morosanu ne-a declarat : “In ciuda faptului ca kickboxingul este un sport de violenta , in acelasi timp incurajeaza sa fii fair play fata de oamenii din jurul tau , fata de oamenii de pe strada , fata de colegii tai de servici sau de scoala . Mi se pare extraordinar ce face Ionut (nr. Ionut Puca) si sper ca acest proiect sa aiba succes . In momentul cand un parinte vine cu copilul lui si vede ce face copilul este mai linistit . Tu duci copilul sa faca k1 , oare ce ii face acolo ? In momentul cand vine parintele si vede ce face copilul . Este mandru !
Este cea mai buna alegere sa mergi pe One Sport Project , sa dea Dumnezeu sa fie un succes .”

Citeste si :  KickBox : Alin Ionut Iancu se pregateste alaturi de Ionut Puca pentru Dynamite Fighting Show

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.