KickBox : Iancu Tancu are un singur scop si acela sa lupte în promoția Glory

0
420

Iancu Tancu a stat de vorba cu reporterii Vechtsport Info din Olanda.
Craioveanul se gândește deja la următorul nivel și anume sa lupte in promoția Glory.

Tancul Olteniei a discutat cu jurnalistii olandezi despre parcusul lui dar si ce modele de luptatori are ..

Alin Ionuț Iancu a declarat pentru Vechtsport : “Sunt câțiva luptători pe care îi admir și ale căror lupte le-am urmărit, precum Badr Hari, Gokhan Saki și propriul nostru campion Daniel Ghiță. De asemenea, noua generație, precum Cătălin Moroșanu, partenerul meu de sparring Andrei Stoica și fratele său Bogdan Stoica, au respectul meu.”

Iancu Tancu a continuat discuția cu aceștia și le-a declarat : „O realizare de care sunt mândru este că cu doar 28 de zile de antrenament în 2020 Am realizat un turneu de 8 oameni și am devenit campion pentru prima dată. L-am învins pe Stefan Latescu în primul tur, iar în 2021 mi-am apărat din nou titlul împotriva lui cu o victorie prin TKO în turul doi.”

Despre perioada următoare, Alin Ionuț Iancu a declarat : „Obiectivul meu pe termen scurt este să redevin campion la categoria grea Dynamite Fighting Show pentru a treia oară în decembrie.”
Sportivul deține în acest moment 2 centuri la categoria grea și are încredere va câștigă înca una.

Iancu Tancu le-a explicat un alt episod și anume accidentarea în meciul pentru centura WKU împotriva lui Cristian Ristea :
„Aceasta a fost când m-am luptat cu Cristian Ristea pentru un titlu WKU cu reguli de 5 runde. La mijlocul rundei a doua mi s-a rupt brațul drept, principala mea armă în ring. Totuși a trebuit să finalizez cele 5 runde cu un braț rupt.„

Tancul Olteniei și-a fixat și obiectivele pe termen lung. Promoția Glory este următorul pas …
„Obiectivele mele pe termen lung includ atingerea celui mai înalt nivel în acest sport și pentru asta trebuie să semnez cu Glory, unde sunt cei mai buni luptători.”, a declarat Alin Ionuț Iancu in încheierea interviului .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.