KickBox / Ionut Alin Iancu : Am fost chiar la un pas de a renunta la meciul de la Bistrita …

0
741

Am fost la Power Gym Craiova si am discutat cu Ionut Alin Iancu si Ionut Puca despre meciurile de la Iasi si Bistrita dar si despre ce urmeaza pentru cei doi . Scorpions Power Gym organizeaza pe 21 decembrie o examinare a sportivilor ia Ionut Alin Iancu ne-a spus si deplanurile lui ..

Despre meciurile de la Iasi si Bistrita cei doi ne-au marturisit cateva lucruri ce tin de pregatire dar si de adversarii pe care ia intalnit Ionut Alin Iancu

la Iasi a fost un adversar mult mai experimentat ,mai puternic,mai dornic de victorie , eu am venit dupa o pauza de 6 luni , cu o luna si jumatate de pregatire,la Bistrita s-a vazut ca am muncit mai mult. Am avut un adversar putin mai slab , am fost mai destept dar muncim si sper sa il reintalnesc pe cel de la Iasi .a spus Ionut Alin Iancu
Ionut Puca a explicat care a fost diferenta dintre cele doua meciuri : Diferenta a fost in atitudine , in perioada dinaintea meciului de la Iasi , pregatirea a fost axata pe munca lui , nu l-am mai dadacit , nu m-am tinut de un plan de pregatire , meciul a fost o constatare a muncii .
Ne-a ajutat foarte mult meciul de la Iasi , am reluat pregatirea dar in primul rand am facut o statistica pe baza meciurilor pe care Iancu le-a castigat , iar cele pierdute s-au selectat si au ramas in spate . Am inceput o altfel de pregatire , a fost si implicarea mea mult mai mare ca proportie,am stabilit strategia de comun acord , adversarul cred ca a picat in plasa in care am picat si noi la Iasi , a avut meci in Olanda unde castigase ..

Ionut Alin Iancu a spus ca dupa fiecare meci o iei de la zero , pentru ca esti foarte concentrat ,esti mereu in tensiune ,chiar daca s-a terminat foarte repede ,am niste dureri de muschi foarte mari din cauza concentrarii , ma dor foarte mult umerii , nu pot sa ridic mainile . Chiar dupa meci am avut o temperatura foarte puternica ,inaintea meciului m-a luat o raceala si ca sa pot sa fac meciul a trebuit sa iau niste pastile , m-am motivat , am fost chiar la un pas de a renunta .
Adversarul a fost 100 % convins ca ma poate bate , oarecum l-am si pacalit si l-am atras in capcana .

Vreau sa muncesc si mai mult sa ajung cat mai sus , exact ce isi doreste fiecare sportiv . In lupta cu kilogramele noi am pus un termen si chiar un pariu ,in 6-7 luni voi fii ceea ce trebuie pentru ca nu vreau sa slabesc brusc , vreau sa slabesc prin munca a continuat Ionut Alin Iancu ..

Ionut Puca ne-a explicat ca in 21 decembrie va avea loc o examinare a sportivilor , atat copii cat si juniori si seniori . E o multumire pentru ca ne-am stabilit prioritatile si suntem obligati sa facem kickboxing de calitate .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.