KickBox : Ionut Puca a inaugurat sala de antrenanente Scorpions Power Gym si proiectul One Sport Project !

0
238

Ionut Puca impreuna cu echipa lui a reusit sa deschida Scorpions Power Gym dar si One Sport Project , un proiect nou pentru Craiova in care sunt implicati atat copii cat si parinti ..
Nu a fost o deschidere cu mare fast , din contra a fost un antrenament condus de catre Alex Filip .
Luptator de kickboxing, Alex Filip se poate lauda cu un palmares impresionant! La primul meci al carierei sale, la varsta de 29 de ani, Alex a intrat direct in SuperKombat si a reusit sa dea knock-out-ul anului in Europa! In plus, Alex Filip s-a apucat de karate de la varsta de 10 ani, a facut parte din Lotul National si a iesit campion national de sapte ori.
La eveniment a participat si Vilceleanu George , psihologul echipei care le-a explicat celor prezenti ce rol are in acest proiect .
Familia a fost alaturi si astazi de Ionut Puca , la eveniment a participat sotia – Simona Puca (care face parte din acest proiect), Mirela Puca (sora lui Ionut Puca) si mama lui Ionut Puca .
Ionut Puca ne-a marturisit ca prezenta lui Alex Filip nu este intamplatoare , iar pe viitor alti campioni vor sustine antrenamente la Scorpions Power Gym .
Noul staff este format din :

Citeste si :  Kickboxing : Pe 1 iunie la Centrul Multifunctional Craiova are loc ”Kickboxing Talents” – eveniment pentru pitici si parinti

Ionut Puca si Simona Puca – manager

Costel Cotoi – administrator

Vilceleanu George – psiholog

Nicolas Iordache – preparator fizic

Antrenamentele continua si in aceasta seara , in jurul orei 18:00 are loc al doilea antrenament .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.