KickBox: Kickboxing Talents la Centrul Multifunctional pe 1 iunie !

0
1021

KickBox: Kickboxing Talents la Centrul Multifunctional pe 1 iunie ! 1“Kickboxing Talents”, un adevarat maraton de arte martile, se va desfasura pe parcursul zilei de 1 iunie 2018, la Centrul Multifunctional din Craiova. 

Program:
11.00 – 15.00 – meciuri amatori,
18.00 – 22.00 – meciuri semiprofesionisti, profesionisti. 
KickBox: Kickboxing Talents la Centrul Multifunctional pe 1 iunie ! 2
Mega – evenimentul se adreseaza sportivilor profesionisti, semiprofesionisti si amatori, scopul acestuia fiind promovarea tinerelor talente si punerea in evidenta a sportivilor din zona de sud vest a tarii.
Primele doua categorii, profesionisti si semiprofesionisti, vor evolua incepand cu ora 18.00, in 15 meciuri, in care sportivii se pregatesc sa uimeasca publicul prin utilizarea unor tehnici de lupta impresionante.

Avand la activ o conditie fizica extrem de buna si o pregatire exceptionala, sportivii va asteapta sa ii sustineti in numar cat mai mare.

Organizatorii au pregatit, in premiera pentru Banie, si un meci de fete la categoria semiprofesionista.
In cursul diminetii, incepand cu ora 11.00, vor evolua sportivii amatori, cu varste curpinse intre 5 ani si 30 de ani (copii, juniori, seniori/fete si baieti), anuntandu-si participarea peste 100 de sportivi din sud vestul tarii.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.