Kickbox : Prima competitie de kickboxing din acesta vara a avut loc la Gaesti !

0
1267

Prima competitie de kickboxing din acesta vara , in noul sezon competitional ,cel care face trecerea atat catre competitiile europene si internationale ,dar si catre galele profesioniste a fost organizata la Gaesti de catre dl.presedinte al C.S RG Gaesti , domnul Daniel Mocanu.
280 de sportivi prezenti de la cele mai puternice cluburi din tara au fost prezenti la un eveniment desfasurat pe doua suprafete, tatami si ring.

Programul a fost unul foarte incarcat iar staffurile au avut de luptat nu nunai cu asteptarea ci si cu caldura, programul a inceput la ora 8.30 si s-a incheiat la 17.00 ,cu mexiurile semiprofesioniste.
Dintre personalitatile din sportul de contact enumeram prezenta lui Bogdan Stoica, Catalin Zmarandescu , Ionut Atodiresei , Claudiu Badoi si altii .
Craiova a fost prezenta la acest puternic eveniment cu un lot unit si omogen de 5 cluburi, Power Gym ,Wu Long, Toncea Art of Fight, Dream Team si Progresul Cerat, care reusesc sa formeze o echipa responsabila , sustinand prin eforturi proprii , sprijinul parintilor , sponsorilor si oficialitatilor , performanta de inalta calitate in minunatul nostru oras”,mentioneaza Ionut Puca ,cel care a pus bazele si a dezvoltat acest sport la noi.
Reprezentantii cluburilor performante ,Florin Toncea, Lucian Cicea, Dorinel Iliuta, Sebastian Tenosanu si Ionut Puca fiind cei care au pus bazele Asociatiei Judetene a Sporturilor de Contact, sttindu-se ca din anul urmator 2020 kickboxingul devine sport olimpic.

Putem face cateva mentionari legate de evolutia campionilor nostri, care au avut parte de meciuri foarte tari , trecand la un nivel superior atat tehnic cat si ca divizie de varsta, si greutate , asa cum a fost cazul lui David Culcea , Ionescu Robert , Balaure Petrisor si Mario Florescu , au avut evolutiile asteptate ,prwzentandu-se atat tehnic ,cat tactic la nivelul asteptarilor.
Nu conteaza ca au pierdut meciurile ci , conyeaza sa xonstientizeze ca asteptarile de la ei sunt unele mari , astfel incat dedicatia ,munca si reponsabilitatea lor sa fie la un nivel superior , ei fiind etalonul generatiilor de copii care vin catre acest sport al educatiei corpului si mai ales al mintii.
Evolutii la inaltime au avut sportivii antrenati si sustinuti de catre Sebastian Tenosanu si Primaria Cerat, Alex Parnica si Maria Nitescu.

Dream Team
Antrenor Dorinel Iliuta

CHIRITA FLORIN locul 1
PITICU NYCOLAS locul 1
Madalin Horinceanu locul 2

Progresul Cerat,
Antrenor: Sebastian Tenosanu
NITESCU MARIA 52 KG aur
PARNICA ALEX 60 KG , aur

Cs WU LONG Craiova
Antrenor : Cicea Lucian

CICEA Antonia locul 1
CICEA Alexandra locul 2
Puiu Cosmin locul 1

C.S Power Gym
Antrenor Ionut Puca
Luca Ghiga locul 1
Alex Cotoi locul 1
Razvan Buse locul 2
Mario Florescu locul 2
David Culcea locul 2
Robert Vacarus locul 2

Kickbox : Prima competitie de kickboxing din acesta vara a avut loc la Gaesti !
Kickbox : Prima competitie de kickboxing din acesta vara a avut loc la Gaesti !

CS Toncea Martial Arts
Antrenor Florin Toncea

Ionescu Robert locul 2
Afrenie Catalin locul 1
Balaure Petrisor locul 2
Dumitru Bogdan locul 1
Nucola Alin locul 1

Pentru performanta ,educatie si dezvoltarea personalitatii copilului dumneavostra ne gasiti pe paginile nostre de facebook sau siteurile clubulurilor nostre.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.