KickBox: Tancul Olteniei castiga piramida lui Morosanu ! Alin Ionuț Iancu castiga centura si 10.000 de euro ..

0
807

Are 21 de ani, iar de aproape 8 ani, sala de kickboxing este noua sa casă. Nu a primit nimic de la viață de la început. Unii se nasc norocoși, el s-a născut luptător. A fost adoptat la câteva luni de la naștere de o familie, care a crezut că protejarea excesivă îl va ajuta. Copiii din cartier au aflat și a devenit un paria printre ei.

El nu s-a descurajat. Până la 10 ani făcea integrale la matematică, însă tot se simțea singur. Era retras. Până a descoperit sportul. Kickboxingul i-a devenit a doua familie. Acolo nu se ține cont de statut și putere financiară. Kickboxingul l-a învățat ce înseamna dorința, prietenia și recunoașterea valorilor. Acum, are la rândul său un copil și vrea să îi ofere tot ce nu a primit în copilărie. Nu doar material, ci și afectiv.

“Totul îl voi investi în familia mea. Vreau să le ofer tot ce nu am avut” a spus Alin Ionut Iancu inainte de piramida ..

O singură seară, 3 meciuri, 3 victorii. La 21 de ani, Tancul Olteniei, Alin Ionuț Iancu, a fost marea surpriză a turneului. Plecat din postura de outsider, Iancu i-a învins pe Lătescu, Grigore și Lutaniuc, astfel că va pleca acasă cu 10.000 de euro și centura lui Moroșanu.

 

Hits: 2

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.