KickBox : Traditia in Familia Patru continua la Clubul Sportiv KickBoxing Razvan Patru !

0
1250

Am mers la sala de la Regia de Tutun , un loc important pentru kickbox-ul craiovean , unde am remarcat ca Dumitru Patru are programat antrenamente la Clubul Sportiv KickBoxing Razvan Patru.
Sala a fost construita de Ionut Puca si o parte din KickBox-ul craiovean a inceput aici .
Ionut Puca a ales sa mearga la sala situata in Gara Craiovei iar in aceasta sala, Dumitru Patru are programate antrenamente la Clubul Sportiv KickBoxing Razvan Patru.

Despre Dumitru Patru am putea scrie o carte dar ne rezumam doar la cateva referinte .
Este instructor de TAEKWONDO WTF, instructor de ARTE Martiale,a absolvit cursul de autoaparare condus de ofiteri specialisti din China si are centura neagra la karate (1 DAN),a fost instructor sportiv la subunitatea antitero din cadrul Gruparii de Jandarmi Craiova .

Cel mai bun sportiv de la clubul sportiv este Razvan Patru care a strans foarte multe trofee dintre care amintim : Locul 1 in cadrul competitiei Interclub Pitesti,Locul 2 la Cupa Tellur , Locul 1 la Cupa Campionilor Kick Box in Extremis,Locul 1 la Cupa C.R.K. Trofeul Dacic,Locul 2 la Judgement Day World Cup si multe altele ..

Am realizat si un material video :

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.