Kickboxing : Pe 1 iunie la Centrul Multifunctional Craiova are loc ”Kickboxing Talents” – eveniment pentru pitici si parinti

0
123

Kickboxing : Pe 1 iunie la Centrul Multifunctional Craiova are loc ”Kickboxing Talents” – eveniment pentru pitici si parinti 1CS Power Gym Craiova va organiza in data de 1 iunie 2018, la Centrul Multifunctional Craiova, mega evenimentul “Kickboxing Talents”. Manifestarea se adreseaza sportivilor semiprofesionisti si amatori, scopul acestuia fiind promovarea tinerelor talente si punerea in evidenta a sportivilor din zona de sud vest a tarii.

In cadrul unei conferinte de presa organizate ieri, 29 mai 2018, organizatorul competitiei, Ionut Puca, a declarat ca acest eveniment sportiv include o serie de noutati in ceea ce priveste kickboxingul la nivel national, spectatorii urmand sa aiba parte de o serie de surprize placute in ceea ce priveste prestatia sportivilor. Intrecerea sportiva va debuta inca de la ora 11.00, atunci cand vor evolua peste 100 de sportivi amatori, cu varste cuprinse intre 5 ani si 30 de ani, copii, juniori si tineri, fete si baieti.

Precizam ca accesul publicului la competitia de amatori este gratuit, aceasta fiind inclusa in cadrul evenimentului “Zilele Municipiului Craiova 2018”.

Citeste si :  KickBox : Catalin Morosanu despre One Sport Project : "Sper ca acest proiect sa aiba succes! "

Incepand cu ora 18.00, semiprofesionistii vor evolua, intr-o gala de exceptie, in 15 meciuri care se anunta extrem de interesante, tinand cont de pregatirea fizica si tehnicile de lupta impresionante pe care sportivii le-au dobandit datorita antrenamentelor foarte dure.

Program: 11.00 – 15.00 – meciuri amatori, 18.00 – 22.00 – meciuri semiprofesionisti.

Competitia sportiva este organizata de catre CS Power Gym Craiova, Fundatia Anya, RefreshBrand – agentie de publicitate, Directie Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj, cu suportul Mirage Ballroom, Bella Donn, Emanuel Project, Dr. Freon, Eurogenetic.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.