KickBoxing : Q&A cu Ionut Puca si Ionut Alin Iancu vineri pe Youtube si Facebook

0
854

Dynamite Fighting Show ajunge pe 5 martie, in premiera, la Arad, cu prima gala a anului 2020. Evenimentul, care are cap de afis confruntarea de MMA dintre Tolea Ciumac si Florin “Rambo” Lambagiu, programeaza 9 meciuri pe cardul principal si un duel in undercard. Biletele sunt disponibile aici: https://bit.ly/2S9FTAI

In show-ul de la Arad avem si un luptator care reprezinta Oltenia . Ionut Alin Iancu are si el un meci programat in aceasta gala impotriva lui Florin Ivanoaie..

Vineri incepand cu ora 18:00 va invitam pe pagina de Facebook si canalul de Youtube pentru ca suntem alaturi de Ionut Puca si Ionut Alin Iancu unde voi puteti sa le adresati intrebari iar cei doi va raspund ..

Ionut Alin Iancu se pregateste alaturi de Ionut Puca pentru gala de la Arad iar prin intermediul Jurnal de Craiova aveti posibilitatea sa le adresati intrebari despre antrenamente , meciul de la Arad si multe altele ..

OFERTA TEAM IANCU – SCORPIONS POWER GYM CRAIOVA
OFERTA TEAM IANCU – SCORPIONS POWER GYM CRAIOVA

OFERTA TEAM IANCU – SCORPIONS POWER GYM CRAIOVA

Meciurile de la Arad vor fii transmise pe Pro X , Pro Tv si , mai nou , in mediul on line, ceea ce va duce la o expunere ca timp de publicitate / staff foarte mare , la care adaugam campaniile de promovare a evenimentului , cantarul oficial ,filmari in desfasurare in cadrul evenimentului, etc .

Venim in intampinarea institutiilor, firmelor si persoanelor private interesate in sprijinirea sportivilor si promovarea afacerilor , astfel :

PACHET Silver : 5000 lei

1. Expunere logo firma : echipament staff , branduire trusou gala ( trening , geanta, paduri, tricou) + bilete gala

2.Promovare presa locala + social media( 3 articole despre afacere, firma ,proiecte ).

PACHET Gold : 10.000 lei

1.Pachet 1 + LOGO pagina oficiala site, conferinta presa , tricou si sort sportiv , spate sportiv , bilete eveniment + 1 masa Vip , 10 locuri .

2.Promovare presa locala + social media + piramida ring gala

PACHET Platinum, 25.000 lei

1.EXCLUSIVITATE ECHIPAMENTE , CAMPANIE FOTO SI VIDEO EXCLUSIV , ASOCIERE BRANDURI + Pachet 1 si 2 + 1 masa Vip , 10 locuri la eveniment .

Pentru alte amanunte il puteti contacta pe Ionut Puca ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.