Klaus Iohannis, catre Ludovic Orban: Ma astept sa luati din prima zi in mana aceste chestiuni si sa incepem sa dezvoltam Romania asa cum trebuie

0
452

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului desemnat, Ludovic Orban, sa ia in mana din prima zi problemele si sa dezvolte Romania asa cum trebuie.

De asemenea, presedintele l-a acuzat pe ministrul Economiei, Niculae Badalau, ca a fost ”un baron PSD”, care a avut grija ca anumite proiecte sa nu se realizeze

”Avem oportunitatea, ca tara, de a fi in centrul retelei regionale de transport si de a deveni un important jucator regional in domeniul energiei.

Evident, un astfel de deziderat ambitios nu se implineste de la sine. De aceea, oamenii politici, decidentii guvernamentali, care vor fi in functiune in cateva zile, si actorii implicati in sectorul energetic trebuie sa lucreze impreuna, pentru obiectivele esentiale de securitate si independenta energetica.

In acest sens, alaturi de dumneavoastra, reprezentanti si angajati ai sectorului energetic deopotriva, trebuie sa ne setam ca obiectiv consolidarea rolului regional al industriei energetice romanesti si sa gandim permanent din perspectiva unei pozitii relevante in dinamica regionala actuala.

Va felicit, domnule director, pe dumneavoastra, pe toti cei care lucreaza in Transgaz, va doresc mult succes in continuare si, domnule director, promisiunile dumneavoastra de finalizare in termenii propusi a lucrarilor despre care am discutat, nu doar BRUA, ci si gazoductul Ungheni-Chisinau, si altele, le iau de bune si le predau spre urmarire si finalizare domnului Prim-ministru desemnat, care, cu siguranta, impreuna cu noua echipa, vor face sa se miste cu totul si cu totul altfel lucrurile.

Si, domnule Prim-ministru, ma astept sa luati din prima zi in mana aceste chestiuni si sa incepem sa dezvoltam Romania asa cum trebuie si asa cum poate, nu asa cum, din nefericire, s-a intamplat in ultimii ani. Situatii dintre cele mai ciudate – o investitie finalizata de, cred ca am retinut bine, 500 de milioane de euro, dar drumul pana acolo, prin grija unui baron pesedist, nu s-a realizat.”, a spus Klaus Iohannis, la Transgaz.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.