Klaus Iohannis pastreaza TRADITIA! Sotii Iohannis petrec Pastele la Sibiu !

0
489

Klaus Iohannis pastreaza TRADITIA! Sotii Iohannis petrec Pastele la Sibiu ! 1Ca in fiecare duminica pe care o petrece la Sibiu, si de aceasta data, presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat, astazi, la slujba de la Biserica Romano-Catolica ”Sfanta Treime” din Sibiu, unde au fost si duminica trecuta, cand a fost celebrat Pastele catolic.
Seful statului si sotia sa, Carmen Iohannis, au ajuns la Biserica ”Sfanta Treime” din Sibiu in jurul orei 10.00, potrivit NEWS.RO.

Klaus Iohannis a transmis si un mesaj cu ocazia Sarbatorilor Pascale : “De Sfintele Pasti, sarbatoarea comuniunii si a solidaritatii, va doresc sa va bucurati impreuna cu cei dragi de armonie si intelegere! Hristos a Inviat!”
Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, si sotia sa au mers la slujba de la Biserica Romano-Catolica ”Sfanta Treime” din Sibiu si duminica trecuta, cand a fost celebrat Pastele catolic, ei asistand la slujba de Inviere.

Si in 2017, dar si cu un an inainte, sotii Iohannis au petrecut Pastele la Sibiu, participand la slujbele de Inviere de la Biserica Romano-Catolica ”Sfanta Treime”, unde Iohannis obisnuieste sa mearga inca de pe vremea cand era primar al Sibiului.

Catolicii si protestantii au celebrat in 1 aprilie Invierea Domnului, cea mai veche sarbatoare a crestinatatii.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.