Klaus Iohannis, scrisoare pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii: Un moment istoric și un simbol al devotamentului deplin în slujba cetățenilor

0
125

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis o scrisoare Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cu prilejul aniversării Zilei Oficiale de Naștere și a celebrării Jubileului de Platină.

„Cu prilejul aniversării Zilei Oficiale de Naștere și a celebrării Jubileului de Platină, am deosebita onoare de a transmite Majestății Voastre, în numele poporului român și al meu personal, cele mai calde felicitări, alături de urări de pace și prosperitate pentru Familia Regală și poporul britanic.

Citeste si :  Presedintele Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European

Sărbătorirea de către Majestatea Voastră a Jubileului de Platină reprezintă un moment istoric și un simbol al devotamentului deplin în slujba cetățenilor.”, a transmis Președintele României Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

De asemenea, în scrisoarea adresată Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat convingerea că Parteneriatul Strategic care leagă România și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va continua să fie consolidat, în beneficiul ambelor națiuni.

Citeste si :  Klaus Iohannis : PSD-ul promite spitale regionale. In Craiova, cunoasteti adresa acestui mare spital regional? Eu nu.

Britanicii sărbătoresc, în perioada 2-4 iunie, Jubileul de platină, care marchează cei 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a. În această perioadă, în întregul Regat britanic vor avea loc ceremonii, parade militare și concerte, toate organizate pentru a o onora pe suverană.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.