Klaus Iohannis se declară îngrijorat și cere echilibru în întărirea flancului estic: Flancul estic trebuie să fie puternic pentru a apăra întreaga aliantă

0
64

Președintele Klaus Iohannis a declarat după întâlnirea cu Kamala Harris că România a avertizat în privința intențiilor Rusiei de a atac dinspre sud și a pus accentul pe întărirea flancului estic al NATO.

„Rusia a atacat din sud, din nordul Mării Negre iar acesta este un scenariu cu privire la care noi am avertizat de-a lungul anilor. Pe de altă parte România are aproximativ 650 km de frontieră cu Ucraina, cea mai lungă graniță a României.

Citeste si :  Premierul Orban: „Apreciez in mod deosebit rezultatele si abilitatea remarcabila a domnului presedinte, care a reusit un rezultat remarcabil pentru Romania”

Desigur suntem îngrijorați în ceea ce privește flancul estic și de aceea lucrăm pentru a consolida a flancul de este. Am ridicat problema flancului estic care trebuie să fie puternic și bine echlibrat. Flancul estic trebuie să fie puternic pentru a apăra întreaga aliantă.”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.