L-au abandonat în Munții Făgăraș, iar tânărul și-a scris CNP-ul pe picior, ca să fie identificat, în caz că murea

0
471

Un turist a fost abandonat de prietenii cu care urcase pentru prima dată pe munte, iar convins că va muri, acesta și-a scris cu marker pe picior CNP-ul, numele și numărul mașinii, pentru a fi recunoscut ulterior. El a fost găsit de salvamontiștii din Argeș.

Salvamontiștii din Argeș au intervenit joi noaptea pentru a recupera un grup de tineri cu vârste cuprinse între 20 și 29 ani, necunoscători ai zonei montane unde mergeau pentru prima oară.

La un moment dat, unul dintre ei nu a mai putut continua, povestește salvamontistul Cristian Toma, pe Facebook. Acesta a alertat echipele Salvamont Argeș care s-au pus imediat în mișcare pentru a-l salva.

„Oameni buni!

Vă rog, nu vă mai puneți viețile în pericol!

Aseară, după cum știți, am intervenit să recuperăm un grup de tineri cu vârste cuprinse între 20 și 29 ani, necunoscători ai zonei montane unde mergeau pentru prima oară. La un moment dat, unul dintre ei nu a mai putut continua. A alertat echipele Salvamont Argeș care s-au pus imediat în mișcare pentru a-l salva. În timpul cât a stat singur pe munte, părăsit de colegii de grup, s-a gândit numai la faptul că va muri și nu va mai fi găsit, îl mănâncă animalele sălbatice, etc. Și-a scris cu marker pe picior CNP-ul, numele și numărul de la mașină în speranța că dacă cineva îl va găsi să știe “cine a fost”. Dragi părinți, aveți grijă de copii! Sunt tineri, teribiliști, dar este foarte trist să aflați de la noi că, Doamne ferește, nu mai sunt în viață!”, povestește, vineri, salvamontistul argeșean.

Se pare că turistul abandonat de prieteni pe munte era epuizat din cauza efortului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.