La Breasta domnește legea pumnului: Presedinții tineretului liberal doljean, bătuți de apropiații primarului PSD

0
351

În după-amiaza zilei de joi, 24 februarie, în jurul orei 17.50 președintele tineretului liberal doljean, Doru Câplea, și Bianca Epure, președintele tineretului liberal craiovean, au fost bătuţi cu bestialitate de patru cetățeni ai comunei doljene Breasta.

Imediat după incident, colegii noștri au apelat serviciul 112, la fața locului prezentându-se mai multe echipaje de poliție și o ambulanță. Cei doi colegi agresați au dat declarații organelor de poliție în vederea stabilirii agresorilor.

Citeste si :  Targuri de adoptii la Adapostul canin Breasta, in fiecare sambata din luna iunie

Ulterior, au fost transportați la Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Craiova pentru investigații amănunțite. Conform locuitorilor comunei, agresorii sunt apropiați ai primarului PSD din Breasta, Ion Vizitiu, protagonistul unui scandal mediatic ca urmare a demersului său de a concesiona tabăra din localitate la un preț mult subevaluat.

Reamintim că un incident identic a avut loc săptămâna trecută, când un membru al unei alte formațiuni politice a fost bătut de apropiații primarului Vizitiu.

Din ce întâmplate în ultima perioadă în comuna doljeană, putem spune că legea pumnului este singura cale de rezolvare a „dificultăților mediatice“ ale edilulului comunei Breasta. Solicitam organelor abilitate să cerceteze cu celeritate aceste fapte de o gravitate fară precedent în județul Dolj, să identifice făptașii și persoanele care i-au instigat şi să ia măsurile legale care se impun.

Citeste si :  Laurențiu Ivanovici, managerul SCJU Craiova : Centrul Regional de Genetică Medicală se mută în Policlinica SCJU Craiova

Biroul de presă al PNL Dolj

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.