La Craiova încep Zilele Mihai Viteazul!

1
164

Între 13-15 mai, are loc cea mai mare paradă de costume medievale din țară!
Organizat de Primăria Craiova și Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, Festivalul Zilele Mihai Viteazul propune nu doar o călătorie în timp, ci și o celebrare a unei marcante figuri istorice.

? Timp de trei zile, de vineri, 13 mai, până duminică, 15 mai, artiști din toată țara vor transforma Piața ”Mihai Viteazul” într-un tablou vivant medieval.

❣️ 100 de persoane purtând costume de epocă, dar și artiști invitați vor porni într-un circuit spectaculos vineri, 13 mai 2022, ora 18.00, din Centrul Vechi al Craiovei, str. Traian Demetrescu nr. 31 – Universitate – spre Piața „Mihai Viteazul”, la care toată lumea este invitată să se alăture.

Sursa foto Primaria Municipiului Craiova Facebook
Sursa foto Primaria Municipiului Craiova Facebook

? Piața ”Mihai Viteazul” va deveni un inedit târg medieval unde vor campa cavaleri, domnițe și meșteșugari de toate felurile, ca să dezvăluie curioșilor cum se practicau meseriile în alte vremuri, care erau tainele artelor medievale, dar și felul în care se derula viața zilnică pe timpul marelui domnitor.

? Doritorii vor avea ocazia să admire costume medievale unicat, să urmărească demonstrații de luptă, să descopere universul culinar al epocii sau să participe la ateliere pentru toate vârstele.
Serile se vor încheia cu spectacole de jonglerii cu foc și concerte de muzică.

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.