La multi ani , Ionut Puca ! Mult succes in proiectele Scorpions Power Gym si One Sport Project !

1
203

Despre Ionut Puca se pot scrie foarte multe in schimb eu vreau sa scriu despre proiectele la care tine foarte mult si pentru care a investit foarte mult suflet . Este o zi importanta si pe langa familia care a fost alaturi de Ionut Puca am sa fiu si eu alaturi cu o “recenzie” a ultimelor 2 proiecte .

Pe langa faptul ca este un antrenor extraordinar , Ionut Puca a reusit sa acumuleze experienta si in afara antrenamentelor . A reusit sa impuna un mod de viata de care se bucura toti cei care intra in contact direct cu Ionut .

De ce recomand Scorpions Power Gym ? Pentru ca este ALTFEL ! Nu am sa intru in amanunte tehnice , nu stapanesc atat de bine acest aspect si am sa il “neglijez”, am sa spun despre un episod care a reusit sa-mi schimbe perceptia despre modul lui Ionut Puca de viata .

Citeste si :  KickBox : Oltenia isi formeaza echipa de copii si juniori - kickboxing , pentru selectia lui Morosanu

Scorpions Power Gym a fost inaugurat saptamana trecuta si am discutat despre acest eveniment dar ceva mi-a nu am scris si am asteptat aceasta zi speciala .

Daca la alte sporturi sau alte discipline copii nu sunt atat de impresionati , Scorpions Power Gym si Ionut Puca a reusit sa ii cucereasca pe cei mici . Vin la sala cu o energie si o bucurie greu de explicat in cuvinte . Am stat si am observat ca sala a devenit parte din familie .

Citeste si :  Kickboxing: Titlul European ETF castigat de doljeanul Marian Serban

Cum a reusit sa faca Ionut Puca acest lucru ? Experienta in sport dar si dorinta de a face ceva diferit fata de toti antrenorii ..

Scorpions Power Gym este una din cele mai moderne sali din Craiova iar Ionut Puca si colegii lui sunt cei mai profesionisti antrenori din toata Oltenia .

One Sport Project este un proiect unic in Craiova si cu siguranta va reusi sa aduca cat mai multe familii in sala de sport . Copilul are nevoie de parinti iar legatura dintre cei doi este de multe ori dificila . Din acest motiv , Ionut Puca a creat One Sport Project .

Citeste si :  KickBox / Ionut Alin Iancu : Am fost chiar la un pas de a renunta la meciul de la Bistrita ...

Intr-o epoca in care tehnologia este primordiala , activitatile fizice lipsesc din viata multor copii . One Sport Project este o solutie atat pentru parinte cat si pentru copil .

Si la acest proiect sunt pentru dumneavoastra cei mai buni profesionisti ! Ionut Puca impreuna cu antrenorii de la Scorpions Power Gym au reusit sa implementeze antrenamente eficiente atat pentru parinti cat si pentru cei mici ..

La multi ani , Ionut Puca ! Mult succes in proiectele Scorpions Power Gym si One Sport Project !

Lasa un comentariu aici !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.