La Teatrul Colibri, weekend-ul aduce din nou o poveste pentru fiecare

0
441

Sâmbătă, 7 decembrie 2019, de la ora 11:00, publicul se va bucura de  spectacolul – lectură Alladin și lampa fermecată, susținut de actorii Geo Dinescu și Marin Fagu, în Sala Studio. Prețul biletului pentru spectacolele – lectură este 10 lei / pers.

 

Tot sâmbătă, 7 decembrie 2019, dar la ora 18:00, este programat spectacolul Fata babei și fata moșneagului, dramatizare de Valentin Dobrescu după Ion Creangă, regia Todor Valov, scenografia Stefka Kyuvlieva, muzica Alin Macovei – Moraru. În distribuție: Oana Stancu, Alis Ianoş, Rodica Prisăcaru, Ionica Dobrescu, Mugur Prisăcaru, Adriana Ioncu, Daniel Mirea. 

 

Duminică, 8 decembrie 2019, ora 11:00 este rezervată spectacolului Prietenii Motanului Încălțat, o  propunere de interpretare a cunoscutei povești venită din partea actriței Iulia Cârstea, care semnează scenariul și regia, și pe care o regăsim în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Scenografia poartă semnătura Eugeniei Tărășescu – Jianu.

 

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcție de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri.

Reamintim că, după ora de începere a spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis!

 

Teatrul pentru copii și tineret Colibri continuă, de asemenea, campania O poveste pentru fiecare, campanie de strângere de cărți cu povești pentru clubul de lectură al Centrului Misionar – Educativ al Parohiei Oota din Craiova. Cărțile pot fi aduse la sediul Teatrului Colibri. Campania O poveste pentru fiecare se va derula până la 15 decembrie 2019. 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.