Lansarea Candidatilor PNL Dolj alaturi de Alina Gorghiu

0
75
Lansarea Candidatilor PNL Dolj alaturi de Alina Gorghiu
Lansarea Candidatilor PNL Dolj alaturi de Alina Gorghiu

Asa cum v-am anuntat ieri a avut loc Lansarea Candidatilor PNL Dolj in prezenta preşedintele PNL, Alina Gorghiu care impreuna cu candidatii PNL Dolj la Alegerile Parlamentare din 11 Decembrie a sustinut o conferinta de presa la sediul PNL Dolj, în cadrul căreia a vorbit despre obiectivele partidului.
„Este o zonă care merită să arate că România poate să meargă înainte. Sunt foarte convinsă că se poate înţelege că aşa nu mai merge, că după 26 ani în care Doljul, de exemplu, este campion la ajutoare sociale şi la asistenţă socială, a venit vremea să aducem bunăstare în judeţul Dolj şi în judeţele din Oltenia. Acesta este mesajul meu către absolut fiecare locuitor al judeţului dumneavoastră şi în general un mesaj către locuitorii unde administraţia este de stânga.Sunt mesaje care ţin de nevoia de a face schimbare. România înapoi este sloganul PSD, România Înainte este sloganul PNL şi obiectivul nostru. Un parteneriat corect pe care PNL îl are cu Dacian Cioloş şi cu societatea civilă şi cu mediul anteprenorial, cred că se poate vedea foarte bine şi în Dolj”, a declarat Alina Gorghiu.

Aceasta a mai afirmat că judeţul Dolj a primit semnale pozitive în mandatul domnului Cioloş ca prim-ministru, prin faptul că „încrederea în economie a crescut” şi a dat exemplu autostrada Craiova-Piteşti şi spitalul regional, proiecte pe care Guvernul susţine că vrea să le ducă la îndeplinire.

Citeste si :  Alina Gorghiu iese la atac dupa anuntul CCR.

„Încurajarea mea pentru cei de aici este să meargă pe o formulă care arată deschidere către mediul economic, care arată deschidere pentru schimbare şi o formulă de parteneriat PNL împreună cu primul ministru Dacian Cioloş arată că se poate crea bună stare pentru fiecare cetăţean, nu doar momeala aceasta cu ajutoare sociale, care crează dependenţă faţă de PSD”, a mai spus preşedintele PNL.

Alina Gorghiu a continuat sa declare că în două săptămâni va fi supus dezbaterii publice un proiect privind creşterea salariilor în sectorul bugetar făcând referire şi la OUG 20 şi modificările aduse acesteia.

„PSD, întotdeauna, judecă cu unităţi de măsură diferite. S-a săvârşit o ilegalitate. Guvernul va contesta la Curtea Constituţională, vom vedea ce va decide. Dacă legea va rămâne în forma aceasta, va trebui să corectăm această inechitate introdusă în sistem. În două săptămâni vom aduce în dezbatere publică, suntem în ultima etapă de elaborarea proiectului, legea salarizării în domeniul bugetar. Este o lege pe care trei ani de zile şi-a asumat-o PSD şi nu a venit cu niciun proiect, o lege pe care Guvernul Cioloş a spus că o va elabora. Această lege va corecta orice fel de populism al PSD-ului, această lege îşi asumă foarte clar principiile pe baza cărora a lucrat guvernul la ea. Esenţa este următoarea: toţi care lucrează în sistemul bugetar vor beneficia de acea creştere graduală de 30% în următorii patru ani de zile. Vom avea inclusiv discuţii cu sindicatele şi patronatele pe acest proiect”, a spus Gorghiu.

Citeste si :  Mihai Firica : “PNL trebuie sa preia initiativa si sa arate ca este o alternativa sanatoasa la coalitia penalilor”

Dupa conferinta de presa membrii PNL Dolj impreuna cu preşedintele PNL, Alina Gorghiu au mers la Casa de Cultura a Studentilor unde a avut loc Lansarea Candidatilor PNL Dolj .
Avand si unii reprezentanti ai primarilor din alte judete precum Olt, Valcea si Mehedinti dar si prezenta sefului de campanie la nivel national Primarul Aradului Gheorghe Falca a inceput evenimentul in sine .
Cel care a condus acest eveniment a fost nimeni altul decat domnul Giugea Nicolae candidatul PNL Dolj la Camera Deputaţilor care pe rand a invitat candidatii dar si invitatii din celelalte judete ale Familiei PNL !
Ce ar fii de retinut in special este discursul domnului Oprea Mario-Ovidiu care a fost aplaudat de intreaga sala .
Redam o parte din discurs aici :
“De ani buni, doljenii trăiesc cu teamă. Teama pentru ziua de mâine, teama că iluziile le sunt din nou înşelate.
Teama că vor plăti la nesfârşit şpăgi pentru o fărâmă de bine, teama că aleşii înrădăcinaţi în instituţii vor face tot administraţia propriului interes.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Citeste si :  Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj : Si anul acesta sunt scoli fara avize sanitare

Este momentul să nu mai punem virgulă între ei. Suntem astăzi aici pentru că frica trebuie să dispară, iar pentru asta e nevoie de înfruntare şi confruntare. Şi le vom duce pe toate. Motoarele funcţionale constau într-o schimbare ce începe cu noi înşine, începe prin a fi activi şi realişti.

Indiferent cine suntem, avem datoria de a ne implica, de a ne aşeza umăr lângă umăr, avem datoria de a împinge cu toţii clasa politică spre pragul onestităţii, bunului simţ şi conştiinţei. Priviţi în jur, priviţi-vă în ochi! Nu trimitem la Parlament hârtii şi nume.

Trimitem liberali capabili în orice moment să sacrifice tot ce au, pentru ce ar putea să devină. Trimitem oameni cu fermitate care ştiu că doar cei ce au curajul să vorbească pentru drepturile lor, pot câştiga respectul celorlaţi. „România înainte” înseamnă să dăm înapoi pagina istoriei liberale a ei şi să clădim mai departe după acel model. Iulian Vrăbiescu, fost prefect liberal al judeţului i-a spus lui Nicolae Romanescu, unul dintre cei mai populari primari ai Băniei, un mare adevăr: Craiova a probat că este liberală alături de oameni cinstiţi. Craiova ARE temelie liberală!” a spus Oprea Mario-Ovidiu .

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.