Lansarea candidatilor PNL Dolj la Casa de Cultura a Studentilor

0
854
Lansarea candidatilor PNL Dolj la Casa de Cultura a Studentilor
Lansarea candidatilor PNL Dolj la Casa de Cultura a Studentilor

Dupa mitingul de la Bucuresti a sosit momentul ca in Casa de Cultură a Studenţilor sa fie gazda unui eveniment al celor de la PNL Dolj maine 9 noiembrie incepand cu ora 17 .
Jurnal de Craiova va prezinta Candidaţii PNL Dolj la Alegerile Parlamentare din 11 Decembrie .

Pentru Senat PNL Dolj aduce pe prima poziţie este actualul senator Mario Ovidiu Oprea, apoi consilierul judeţean Cosmin Călin, consilierul judeţean Dorin Mărgărit şi consilierul local Adriana Ungureanu.

La Camera Deputaţilor PNL Dolj pe prima poziţie este consilierul judeţean şi lider al organizaţiei Nicolae Giugea, urmat de deputatul Ionuţ Stroe, consilierul judeţean Veta Păsculescu, consilierul judeţean Daniel Drîgnei, consilierul judeţean Marian Irinei, Călinoiu Eugen, Alexandru Gâdăr, Elena Costea – fost prefect al judeţului Dolj, consilierul local Flavius Sirop, Laurenţiu Bobeică .

Astfel conducerea a realizat si un eveniment pe facebook unde au postat : “Lansarea candidaţilor PNL Dolj la alegerile parlamentare din 11 Decembrie 2016. Aşteptăm membrii şi simpatizanţii PNL.”

Cu siguranta fiecare candidat are ceva de spus la aceasta lansare si cu siguranta simpatizantii PNL pot sa vina alaturi de membrii pentru a-si face fiecare o imagine la cine sunt cei care reprezinta judetul Dolj .

Sa ne aducem aminte ce au spus doi dintre candidati PNL Dolj .
Domnul Ionut Stroe pe o retea de socializare a spus : “Vreau să cred că în aceste alegeri vom reuşi să demonstrăm că speranţa unei guvernări curate şi performante este viabilă alături de PNL şi Dacian Cioloş.
Echipa noastră vă va reprezenta cu demnitate şi onoare!”
Candidatul PNL Dolj la Camera Deputatilor Calinoiu Eugen Costel a mentionat : “De astazi este oficial…mi-am depus candidatura pentru Camera Deputatilor la alegerile parlamentare din 11.12.2016 si este o onoare pentru mine sa reprezint Partidul National Liberal la acest scrutin extrem de important pentru toti romanii!”

Cu siguranta va fii o lansare frumoasa asteptam cu mare interes care va fii numarul simpatizantilor PNL care au placerea sa cunoasca candidatii !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.