Lansarea procedurii de selectie a grupului tinta in cadrul proiectului ”Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field”

0
124
Lansarea procedurii de selectie a grupului tinta in cadrul proiectului ”Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field” 1
Kiril Atanasov Gruev, Decanul Baroului Vidin si Lucian-Bernd Sauleanu, Decanul Baroului Dolj

Începând cu data de 20 iunie 2017, Baroul Dolj împreună cu Baroul Vidin au inițiat procesul de selecție a grupului țintă în cadrul proiectului “Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field”, system code ROBG-162. Grupul țintă va fi constituit din 300 persoane (din care 150 români și 150 bulgari), studenti sau tineri absolvenți ai unei instituții de învățământ superior, ori alte persoane dornice să se perfecționeze pentru a avea acces la slujbe mai bine plătite, femei sau bărbați. Persoanele interesate să devină membri ai grupului țintă vor depune dosarul de candidatură la sediile Centrului Juridic Transfrontalier Român, respectiv Bulgar. Adresele celor doua centre sunt:

Citeste si :  Ziua Europeana a Avocatului Adi-Remus Ciuca la Baroul Dolj

Centrul Juridic Tranasfrontalier Român: bdl. Carol I, nr. 1, bl. 17D Craiova, Dolj, cod postal 200678, tel. +40351408430, fax +40251413940, e-mail centrul_juridic_transfrontalier@barouldolj.ro;

Centrul Juridic Transfrontalier Bulgar: Str Targovska, nr.2, Vidin, 3700, tel. +359 600 708, fax +359 600 708, e-mail vidinjuridicalcentre@gmail.com.

Perioada de înscriere la procesul de selecție a grupului țintă este 20 iunie 2017 – 14 iulie 2017. Membrii grupului țintă vor participa la șase cursuri cu tematici juridice specific transfrontaliere, la cursuri de limba bulgară și limba română, la sesiuni comune de formare pe teme orizontale (oportunități egale și nediscriminare, egalitatea de șanse între femei și bărbați, dezvoltare durabilă), schimburi de experiență realizate prin vizite reciproce în cele două țări precum și la două conferințe transfrontaliere pe teme juridice organizate în România și Bulgaria.

Pentru mai multe informații referitoare la procedura de selecție, persoanele interesate pot accesa site-ul Baroului Dolj, www.barouldolj.ro

Proiectul este finanțat în cadrul Programului INTERREG V-A România-Bulgaria (program finanțat de UE din Fondul European de Dezvoltare Regională), Axa Prioritară 4 „O regiune calificată și incluzivă“, Obiectivul Specific „Încurajarea integrării zonei transfrontaliere în privinţa ocupării şi mobilităţii forţei de muncă“.

Citeste si :  Baroul Dolj si Jurnal de Craiova va invita la concurs !

Valoarea totală a proiectului este de 430.114,34 Euro, din care sprijinul acordat de către Uniunea Europeană este în valoare de 365.597,19 Euro, iar contribuția de la bugetele de stat ale României și Bulgariei este în sumă de 55.914,86 Euro. Contribuția proprie a partenerilor de proiect este de 8.602,29 euro.

Craiova (Romania) și Vidin (Bulgaria) 23 iunie 2017

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.