LARA FABIAN, PENTRU PRIMA DATA LA CRAIOVA

0
306

Celebra soprana Lara Fabian va sustine un spectacol-eveniment la Sala Polivalenta din Craiova, in data de 17 noiembrie 2019. Evenimentul mult asteptat de craioveni face parte din editia a XVI-a a Festivalului International „Elena Teodorini” organizat de Opera Romana Craiova.

Spectacol-eveniment pentru publicul craiovean
Lara Fabian, artista ale carei performante live transmit o emotie rar intalnita intr-o sala de spectacol, a pregatit spectacolul-eveniment „Pop Opera” special pentru publicul craiovean.
La Sala Polivalenta din Craiova, iubitorii muzicii vor putea savura un altfel de concert Lara Fabian, pentru care faimoasa interpreta a selectat cele mai frumoase piese interpretate in cei peste 30 de ani de cariera muzicala.

Tenorul Bogdan Mihai, invitatul Larei Fabian
Un moment special al spectacolului din Craiova il reprezinta duetul cu tenorul roman Bogdan Mihai, invitatul special al Larei Fabian. Calitatile sale muzicale i-au deschis portile marilor teatre de opera, printre care: Opera de Stat din Stuttgart, Opera Germana din Berlin, Teatrul Chatelet si Teatrul Champs Elysees din Paris, Opera din Montreal, Dubai Opera House, Teatrul Verdi din Trieste, Teatrul Bolshoi din Moscova.

Cinci saptamani de sarbatoare a muzicii
Evenimentul muzical „Pop Opera” face parte din cea de-a XVI-a editie a Festivalului International „Elena Teodorini” organizat de Opera Romana Craiova cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si al Consiliului Local Municipal. Editia din acest an a festivalului, cuprinzand spectacole sustinute pe scene din Craiova, Ramnicu-Valcea si Bucuresti, va avea loc in perioada 8 octombrie si 17 noiembrie 2019.

Spectacolul-eveniment sustinut de Lara Fabian pe 17 noiembrie 2019, la Sala Polivalenta, va fi punctul culminant al festivalului conceput ca o punte catre lumea muzicala internationala si o modalitate de a face cunoscuta activitatea lirica din Craiova.
Biletele pentru spectacolul-eveniment „Pop Opera” vor fi puse in vanzare la 19 august 2019.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.